Froilà s'oculta sota el nom d''Alejandro' per passar desapercebut

El fill de la infanta Helena i Jaime de Marichalar utilitza aquesta tàctica per no ser reconegut quan surt de festa

Froilán por las calles de MadridFroilà es presenta com a 'Alejandro' per no ser reconegut per Madrid | CatalunyaDiari.cat

Froilà de Marichalar ha tornat a protagonitzar titulars després d'unes setmanes on la seva presència als mitjans s'havia reduït. Últimament, eren la seva germana Victòria Frederica i la seva parella, el torero Gonzalo Caballero, qui eren retratats gaudint de la nit madrilenya.     

Tot i això, sembla que el fill gran de la Infanta Helena i Jaime de Marichalar ha tornat a fer de les seves. O si més no, se l'ha pogut veure pels locals nocturns, tot i que ell intenta no ser reconegut, preocupant novament a la Casa Reial.  

Froilà es vol ocultar vestint una gorra

El nét dels reis emèrits utilitza una nova tàctica molt curiosa per passar desapercebut quan surt de festa amb els seus amics per Madrid. Llueix un aspecte descuidat i duu una gorra, però el que és més sorprenent, es presenta com 'Alejandro'

Aquest estratagema, però, no va funcionar amb una de les reporteres de 'Socialité', Alexia Rivas que el va descobrir. La periodista va explicar al programa de Telecinco com el va ensarronar dient que era advocada. Així va aconseguir mantenir una conversa «animada i de coses banals». En un moment de la nit, ell li va suggerir continuar parlant fora de l'establiment, ja que estava esperant algú.  

Els germans Marichalar surten de festa plegats

I Rivas va donar una altra gran exclusiva quan va relatar com la persona que havia d'arribar era la germana del nebot de Felip VI, Victòria Frederica. Es confirmava que, ara que tots dos són majors d'edat, surten de festa plegats i a més ho fan amb Gonzalo, que no només és el cunyat de Froilà, sinó que és un amic íntim. 

Las fiestas nocturnas de Froilán
Froilà és conegut per tenir una activa vida nocturna  | Cedida

Tots tres formarien part de la mateixa colla, encara que el més gran dels néts dels reis Joan Carles i Sofia voldria que aquest fet no hagués aparegut als mitjans. Possiblement per aquest motiu hagi ideat aquesta peculiar manera de no ser detectat en les seves aventures nocturnes. 

Ja de ben petit, Froilà de Marichalar era el centre d'atenció de molts dels actes de la Família Reial. Molt coneguts són episodis com el cop de peu que va donar a un dels seus cosins a la boda de Felip i Letícia o com es va disparar a un peu quan era més gran. 

El pas dels anys no ha fet una altra cosa que augmentar el nombre de notícies polèmiques que genera. D'actes més infantils va passar a mantenir discussions amb la premsa a l'AVE, ser enxampats en multitud d'ocasions de festa o tenir incomptables relacions esporàdiques.  


Comentaris

envia el comentari