rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Froilà acaba plorant d'emoció en la celebració del seu 20è aniversari

El fill gran de la infanta Elena no va poder contenir les llàgrimes en veure la sorpresa que li havien preparat els seus amics
Imatge de Froilà amb la seva mare | Cedida

 

Aquest dimarts 17 de juliol Froilà ha celebrat el seu 20è aniversari. El fill gran de la infanta Elena ha estat any rere any en el centre de la polèmica i la seva adolescència ha estat marcada per les contínues picabaralles i les grans festes que ha protagonitzat.

 

Així doncs, la celebració dels seus 20 anys no podia ser d'una altra forma i ho ha celebrat amb una gran festa amb tots els seus amics. Primer van anar a sopar al restaurant japonès Mandarín, situat a l'interior del Casino Gran Madrid Colon, segons ha pogut saber 'Informalia'.

Una celebració molt emotiva

Evidentment i com no podia ser d'altra manera, el net gran dels reis emèrits havia de celebrar el seu canvi de dècada amb una esbojarrada festa en una discoteca. Froilà i els seus amics van arribar al local de la capital madrilenya poc després les dotze de la nit, gaudint d'una apoteòsica rebuda.

Froilà durant la celebració del seu 20 aniversari | Informalia

 

Segons el citat mitjà, quan va arribar Froilà i estava gaudint de la música va començar a sonar la cançó de 'Moltes felicitats'. Un detall que el va agafar per sorpresa, més encara quan el cambrer va posar sobre la taula del reservat un gran bol ple de begudes.

No va poder contenir les llàgrimes

En tot moment, els seus amics gravaven la seva reacció amb els seus telèfons mòbils. Així tots van poder enregistrar el moment en què Froilà no va poder contenir les llàgrimes d'emoció i va acabar plorant. El fill de la infanta Elena intentava dissimular tapant-se la cara però el fet és que va ser un moment molt emotiu per a ell i no va poder reprimir el plor de felicitat.

Froilà durant la celebració del seu 20 aniversari | Informalia

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris