rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🔴 Cues de més d'11 km a l'AP-7 al Vallès per un accident

Froilà manté una tensa discussió a l'AVE amb un dirigent del Partit Comunista d'Andalusia

El motiu del tens moment va ser el vídeo viral de les dues reines a Palma
Imatge de Froilán. | Cedida

 

Froilà no deixa de ser notícia per motius escandalosos. Aquesta vegada, ho ha sigut per mantenir una discussió amb motiu de la situació tensa que es va viure a Palma fa uns dies entre la reina Letícia i Sofia.

 

El nét de Joan Carles va anar fins a l'hospital de Madrid per visitar el rei emèrit després de la seva operació, per la qual encara es troba ingressat. Un cop que va sortir del centre hospitalari, el jove va agafar un AVE en direcció a Màlaga, allà va ser on es va ocasionar el problema.

 

Al transport es va trobar amb Ernesto Alba, secretari general del Partit Comunista d'Andalusia. Aquest viatjava amb altres membres de la formació que havien estat a la comissió central a Madrid.

 

 

 

Sembla que, en algun moment, Ernesto i els seus companys van començar a fer broma amb el vídeo viral de les reines que tant de ressò ha tingut durant aquests dies, i que es va gravar el passat diumenge 1 d'abril després de la celebració de la Missa de Pasqua.

 

Froilà va començar la discussió

Va ser Froilà qui, en veu alta, va dir: «Quin fàstic!», només sentir el que estava passant. Després d'aquest comentari, Remedios Ramos Sánchez, membre d'Esquerra Unida i regidora de l'Ajuntament de Màlaga, va preguntar al fill de la infanta Elena: «Què és el que et fa fàstic?», al que Froilà no va dubtar a respondre: «Vosaltres em feu fàstic», segons apunta Ernesto Alba en el seu compte de Twitter, i aquí va començar tot.

 

 

Després d'això, la situació es va fer més tensa cada cop: «Què et passa? Algun problema?», va dir-li Ernesto Alba, pregunta a la qual Froilà va respondre dient: «Què us passa a vosaltres amb aquesta rialleta que teniu?».

 

 

Froilà els va acabar insultant

Assegura Ernesto Alba que tots els polítics comunistes van fer el mateix en aquell moment, girar-li l'esquena: «No teníem ganes de problemes amb algú que de sobte comença a insultar-nos».

 

Va ser llavors quan afirma, segons ha publicat al seu compte de Twitter, que van començar els insults. «Fills de...», «Feu fàstic», no deixava de dir. A més, assegura el polític que el jove estava parlant per telèfon i deia: «Aquests són uns fluixos».

 

 

Després de relatar tota la discussió a Twitter, Ernesto assegura no tenir imatges del succés, però tot i això afirma que el que sí que té són quatre testimonis, les quatre persones que estaven amb ell.

 

 

Com a final per aquesta historia real, el dirigent comunista ha volgut deixar una reflexió. Aprofitant que el proper 14 d'abril es farà una marxa republicana, Ernesto hi ha convidat Froilà, a qui de ben segur no li haurà fet cap gràcia. «Els meus col·legues i jo t'esperem als carrers. III República Ja».

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris