ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Froilà acompanya la seva exparella Mar Torres a Urgències

Froilà i Mar Torres van mantenir una relació sentimental que va finalitzar l'octubre del 2017

Imatge d'arxiu de la infanta Helena
La infanta Helena ha esbroncat la seva filla | Redacció

 

Froilà de Marichalar i la seva exparella Mar Torres van ser vistos junts entrant a les Urgències d’un hospital durant aquesta Setmana Santa. La revista 'Semana' enxampava l'exparella entrant a Urgències i sortint-ne unes hores després. Quelcom que dona molta informació de la bona relació que encara manté l’exparella, que va estar sortint durant el 2017 fins octubre, quan van decidir deixar estar la seva relació després d’un any junts.

L'esmentada revista ha publicat les fotografies dels dos, que durant aquesta Setmana Santa, es trobaven de vacances a Marbella. No sabem si per casualitat o no, els dos van coincidir a la mateixa ciutat i Froilà no va dubtar un moment en acompanyar la seva exparella a Urgències, on després de realitzar-se les proves mèdiques pertinents, sortien i eren captats per les càmeres de la citada revista abraçant-se. El motiu de la visita és una incògnita, però mostra que per molt que hagi passat el temps, el seu afecte segueix present, tot i que no han tornat com a parella.

 

La seva relació va finalitzar l'any 2017

Mar Torres, que és filla d’una de les grans fortunes d’Espanya, i Froilà, es van conèixer el 2014 a l’internat ‘Sagrada Família’, a la localitat de Sigüenza, famós per acollir alumnes amb problemes de disciplina i estudi. Allí van enviar a Froilà en la seva etapa erràtica quan per tots era coneguda la seva afició a les festes i el seu fracàs en els estudis. En el citat internat és on també es trobava Mar Torres, i allí és on va sorgir el seu amor, que va transcendir durant el 2017 als mitjans de comunicació. La seva relació va finalitzar el mateix Octubre, segons diuen els rumors, per una possible tercera persona per part de Froilà.

Mar Torres ve d’una famosa família d’empresaris, sent el seu pare Tomás Fuertes Fernández, propietari del grup Fuertes, que inclou entre altres marques, El Pozo. Amb un patrimoni de 1.200 milions d’euros el 2016, és una de les grans fortunes d’Espanya, i la família va aparèixer ocupant la posició 42 a la llista Forbes espanyola.

 


Comentaris

envia el comentari