Froilán de Marichalar con la cara seria

El que Felip i Letícia oculten de Froilà: Nova polèmica

El fill de la infanta Helena hauria acudit a una festa a Madrid que va ser desallotjada

Froilà de Marichalar està desaparegut de la vida pública. Després que el passat mes de gener el fill de la infanta Helena assistís al funeral de la infanta Pilar, han estat molt poques les notícies que han anat arribant amb relació al germà de Victòria Frederica.

Sempre incòmode amb els mitjans de comunicació, el net preferit del rei Joan Carles I es manté en un perfil baix. Tal és així, que amb prou feines es coneixen moviments del jove durant el desconfinament, i en general, en aquest 2020.

Froilà de Marichalar desaparegut tot l'any

En general, Froilà sempre ha volgut portar una vida discreta i allunyada del públic, però l'etiqueta de polèmic sempre l'ha perseguit. Com per exemple en aquell episodi durant el casament de Felip i Letícia en què Froilà va donar una puntada de peu a la seva cosina Victoria López-Quesada.

Tot i que hi ha molts dubtes sobre on es troba el net del rei emèrit durant el desconfinament, sembla que el jove podria haver tornat a Madrid ara que la capital d'Espanya està a punt de començar la 'nova normalitat'. Segons es publicava fa escassos dies, el fill gran de la infanta Helena podria haver participat en una festa il·legal el passat dia 4 de juny a la discoteca 'Bahía', a la zona d'El Plantío, que va ser desallotjada per incomplir les mesures d'higiene i seguretat.

Hauria assistit a la festa en una de les seves discoteques preferides de Madrid

Segons la informació publicada per la pàgina 'Majadahonda magazine', Froilà hauria assistit a aquesta festa al costat de diversos amics. La discoteca, que es troba davant del centre comercial 'Sexta Avenida', és una de les sales de festes preferides del jove, qui ja hi ha acudit en diverses ocasions.

Tot i que de moment no s'ha confirmat  de forma oficial la seva presència en l'acte, ni ha sortit a la llum cap fotografia, és molt possible que hagi assistit a aquesta festa, per la qual cosa és de suposar que ja es troba a Madrid després d'uns mesos sense conèixer el seu parador.