rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Froilà i la seva parella Mar Torres s'encaren amb la premsa en el concert de Maluma

El fill de la infanta Elena va fer la botifarra en diverses ocasions als periodistes, mentre que la seva parella va començar a increpar-los
Mar Torres i Froilán | Cedida

 

El fill de la infanta Elena, Froilà, i la seva parella, Mar Torres, van ser unes altres de les moltes cares conegudes que van anar al Palau dels Esports de Madrid per assistir al concert de Maluma. No obstant això, a diferència d'altres personatges públics, la parella va protagonitzar una accidentada i violenta trobada amb els fotògrafs que fins allà es van desplaçar per treballar capturant alguna instantània abans de la seva entrada a l'esdeveniment. Segons ha revelat 'Socialité', quan van veure als fotògrafs el nebot del rei Felip VI va arrencar a córrer mentre que la seva parella es va quedar i va començar a cridar als periodistes: «Que el deixeu en pau, sou uns desgraciats!».

Tal com ha relatat un dels fotògrafs al programa presentat per María Patiño, la parella de Froilà va demostrar tenir un caràcter «prepotent», ja que fins i tot es va arribar a burlar d'ells amb els seus amics i va començar a cridar-los amb la probable intenció que alguns efectius de la policia, allí presents per garantir la seguretat de l'esdeveniment, s'acostessin a recriminar als periodistes, cosa que no va succeir. «Sou uns desagraïts i no valeu per res», va dir la jove, mentre que Froilà no es va quedar enrere. I és que tal com explica el fotògraf, el fill de la infanta Elena va entrar al recinte pel garatge i no va tenir cap objecció a l'hora de fer-los la botifarra diverses vegades. 

 

Després d'un llarg estiu de polèmiques amb els seus pares, que volien que realitzés els seus estudis universitaris a l'estranger precisament per mantenir-ho al marge dels mitjans que pel que sembla tan poc respecta, no seria d'estranyar que la infanta Elena i el seu pare, Jaime de Marichalar, decidissin tornar a replantejar-se el futur acadèmic de Froilà. De fet, aquesta setmana hem conegut que la seva mare i la seva àvia, l'emèrita reina Sofia, temen que no compleixi amb les expectatives que va prometre i que doni prioritat a les festes i la diversió per sobre dels estudis. I és que, estant a Espanya, si Froilà és atrapat en alguna actitud compromesa, tota la Casa Reial se'n pot ressentir.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris