ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Froilán duia entre 1.400 y 2.500 euros al sobre que li van robar a una sala de bingo de Madrid

L'autor del robatori ha estat detingut a Girona

Froilán acude al centro de estudios en Madrid
Froilán a Madrid | Cedida

El sobre que li van robar a Froilán a un bingo de Madrid, portava ni més ni menys que una quantitat de diners d'entre 1.400 i 2.500 euros segons 'EsDiario'. El presumpte autor del robatori que va sofrir Froilán el passat mes de desembre ja ha estat detingut per la Guàrdia Civil i, a més, s'ha conegut aquesta informació sobre els diners que va robar.

El lladre es tracta d'un home de 37 anys de nacionalitat romanesa, que ha estat arrestat a La Jonquera (Girona) gràcies a les investigacions policials que s'han dut a terme després que el nebot del rei Felipe VI interposés una denúncia.

  

Gràcies a les primeres recerques, es va poder saber que el lladre es trobava a la província de Girona, lloc al qual, finalment, ha pogut ser arrestat. Segons van recollir diversos mitjans, aprofitant el rebombori de la sala en la qual es trobaven Froilán i els seus amics, l'home va robar al grup un sobre amb una «important quantitat de diners en metàl·lic», fins el moment no es sabia a quant ascendia.

Un sobre amb milers d'euros

La gran quantitat de diners que portava Froilán amb ell ha causat una gran polèmica, ja que, el que es suposa que es disposava a fer amb tants diners era gastar-los jugant al bingo.
 

I és que arran de la resolució del cas també s'ha conegut que el sobre no pertanyia a tot el grup d'amics, tal com es creia en un primer moment, sinó que era només de Froilán i que, segons 'Informalia', li va ser sostret a les portes del bingo, molt prop de l'estadi Santiago Bernabéu i no a l'interior del local.


Comentaris

envia el comentari