Froilán entra a la majoria d'edat amb parella

Fa sis mesos que mantenen una relació sentimental

Froilán fa sis mesos que surt amb una 'instagramer' que es diu Marta. Foto: Elmundo.es

Froilán ja és major d'edat. El nebot del rei Felipe VI va complir 18 anys aquest diumenge, 17 de juliol, i va celebrar-ho als millors locals de Madrid amb els seus amics i amb la seva nova parella. Marta és l'amiga més íntima del jove i fa sis mesos que mantenen una relació, segons elmundo.es. La noia estudia en una escola catòlica madrilenya i s'ha convertit en una instagramer que ja presenta 3.000 seguidors, a més també sembla que l'hauria presentat a diversos membres de la família. Tot i que no mostren el seu amor en públic i són molt discrets, els dos es deixen veure sovint per la capital sopant als restaurants de moda i, especialment, de festa a la discoteca Teatro Barceló, propietat de Pedro Trapote. De fet, aquesta ha estat el local escollit per celebrar la seva festa d'aniversari.

A la festa, també hi va ser Mario Casas, el famós actor que és també amic de Froilán. Casas va acabar un rodatge i es va apuntar a la festa, i fins i tot va intercanviar algunes paraules amb Marichalar, que no va reconèixer l'actor.

El jove de la casa reial ha estat durant les últimes setmanes a l'acadèmica militar de Washington on estudia, però va tornar per celebrar la seva entrada al món dels adults dissabte a la nit. Segons explica el diari, Froilán va organitzar el sopar en una sala privada del restaurant Fox, la mateixa que reserva sovint Cristiano Ronaldo. I és que el jove s'ha tornat molt previngut amb la seva intimitat i aquest local precisament destaca per la seva discreció amb els famosos. Com a bon amant de la festa nocturna, la celebració va seguir al Teatro Barceló, que va costejar les despeses de tots els convidats perquè el jove és un dels seus millors clients i amic del fill de l'amo. Diumenge ha estat el torn de la família, que també ha volgut compartir aquesta data especial amb el jove amb un dinar amb el seu pare, Jaime de Marichalar i un sopar amb la mare, la Infanta Elena.


Comentaris

envia el comentari