Froilán de Marichalar, nebot del rei, podria estar en una relació amb la filla del 'Cordobés'

La Casa Reial vol mantenir-se el més lluny que pugui de les revistes del cor, però aquesta novetat s'ho ficarà molt difícil
Alba Díaz, filla del 'Cordobés' i Froilán podrien estar mantenint una relació. | CatalunyaDiari.com

 

La Casa Reial i tots els seus membres han lluitat sempre per mantenir-se el més lluny possible de les revistes del cor, però sembla que està a punt d'acabar-se. Un dels pitjors malsons de la família reial pot fer-se realitat molt aviat.

No podia ser d'una altra manera, aquest temor es deu a un dels nebots més polèmics dels Reis d'Espanya: Froilán de Marichalar. Després de protagonitzar diverses portades per les seves festes nocturnes o la seva relació amb Mar Torres-Fontes, sembla que Froilán ha trobat un nou amor i aquest cop molt més mediàtic.

 

Segons avança ‘EsDiario’, el fill gran de la infanta Elena estaria mantenint una relació amb Alba Díaz Martín, filla del 'Cordobés' i Vicky Martín Berrocal. Aquests personatges, freqüents a les revistes de premsa del cor, no serien els més adequats per estar relacionats amb la monarquia espanyola segons el pensament de la Casa Reial.

Es van conèixer de festa

La suposada parella, ja que encara està per confirmar, es van conèixer aquest estiu a Marbella, concretament a Funky Budha, un local on treballa Alba i en el que Froilán és un client habitual. Des d'aleshores, han coincidit en diverses ocasions, ja que ambdós pertanyen al mateix grup d'amic de l'alta societat andalusa.

 

A més, els dos estudien a la mateixa universitat: The College for internacional studies. Aquest centre, situat al barri de Salamanca de Madrid, reuneix a molta gent exclusiva i, de fet, cada curs costa al voltant de 20.000 euros. Allà el nebot del rei estudia Administració i Direcció d'Empreses, mentre que Alba es forma en Màrqueting.

 

 

La família ho desmenteix

Per la seva part, tant la dona del 'Cordobés', Virginia Troconis, com la mateixa mare d'Alba, Vicky Martín Berrocal, han negat que entre els joves existeixi alguna cosa més que una amistat. Tot i això, el que és segur és que Froilán no trigarà a tornar a aparèixer a la premsa del xafardeig i potser aquest cop acompanyat de la seva «bona amiga» Alba Díaz Martín.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris