ÚLTIMA HORA

Clar descens dels contagis i les morts per coronavirus a Espanya

Aquests són els 3 futbolistes als quals hauria conquistat Sofía Suescun

Tot apunta que n’hi ha un d’Espanya, un altre d’Argentina i un tercer d’Uruguai
Sofía Suescun durante su entrevista en 'Sábado Deluxe'
Sofía Suescun durant l'entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco
 

Des que es va proclamar guanyadora de l’última edició de ‘Supervivientes’, Sofía Suescun s’ha mantingut al centre de tots els objectius. La setmana passada es feia publica la possibilitat que la jove estigués embarassada d’Alejandro Albalá, gràcies a una entrevista que va concedir al programa ‘Sábado Deluxe’.

 

Però aquesta bomba no va ser l’única que va aconseguir incendiar el plató. I és que també va saltar a la llum que podria ser que Sofía mantingués una relació amb un futbolista. Des d’aquell moment, les elucubracions no han parat de créixer. I és que, qui pot ser aquest esportista misteriós?

 

Tot i que Rafa Mora assegurava conèixer-lo, finalment la seva identitat no es va desvetllar. Però això no ha impedit que les investigacions hagin continuat, i que finalment s’hagin fet públics noms com el de Marco Asensio o Edison Cavani.

Segons Hugo Paz, Sofía li va dir que « va mantenir una relació amb un jugador professional del Reial Madrid»

Si bé és veritat que l’inici de les suposicions van sorgir arran que Alejandro Albalá li espiés el telèfon a la seva exparella, i descobrís una sèrie de converses compromeses, ha estat un altre ex de Sofía, Hugo Paz, qui va explicar a ‘Sálvame’ que en realitat existien tres possibles candidats.

 

«Hi ha més futbolistes a banda del de la selecció espanyola. Un és d’Uruguai, i l’altre argentí». Amb tot, també va esclarir que «no sé si està amb tots ells a la vegada, però sí sé que s’escriu amb els tres».

 

Acusant la mare de Sofía, la polèmica Maite Galdeano, d’incitar a la seva filla a què es relacioni amb futbolistes, actors i altres personalitats rodejades de fama, Paz va assegurar que amb aquell que més temps porta quedant la jove és amb l’espanyol, de qui també diu que «si (Sofía) pogués, tindria un fill amb ell demà mateix».

 

Hugo Paz va donar encara més pistes del futbolista en qüestió, i va afirmar que «em va dir que va mantenir una relació amb un jugador professional del Reial Madrid mentre estava amb Alejandro». Amb el cercle cada vegada més petit, finalment el nom que ressona amb més força és el de Marco Asensio, que té característiques que coincideixen amb tot allò que es va anar explicant.

Cavani y Marco Asensio, dos posibles conquistas de Sofía Suescun
Cavani i Marco Asensio, dos possibles parelles de Sofía Suescun | Catalunya Diari
 
 

Cavani, Correa i Vieto, altres futbolistes en el punt de mira

Però el centrecampista no és l’únic que podria pugnar per ser la futura parella de la guanyadora de ‘Supervivientes’. Edison Cavani, jugador del París Saint-Germain, podria haver-se posat en contacte amb Sofía, ja que tal com va explicar Paz Padilla, era quelcom que ell mateix hauria confessat. Però el fet que el d’Uruguay tingui parella podria contradir força aquesta versió, així que s’havien de buscar més possibles candidats.

 

Rafa Mora tenia la resposta, i va explicar que un jugador de l’Atlético de Madrid hauria convidat Sofía «a una discoteca molt coneguda a Madrid», mentre que Hugo Paz va comentar que també li havia proposat assistir a un partit de l’equip. Tot apunta que els joves podrien comunicar-se també mitjançant Instagram, i els noms que més ressonen són el d’Ángel Correa o Luciano Vietto, ambdós argentins. Comentaris

envia el comentari