Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú amb rostre molt seriós en 'Supervivientes 2023'

Tot el que se sap del futur de Bosco i Adara Molinero després de 'Supervivientes'

Totes les mirades estan posades en Adara Molinero i Bosco

La final d'ahir a la nit de 'Supervivientes 2023' va estar marcada per les emocions, però també per la sorpresa davant la nova possible parella del moment. Adara Molinero i Bosco es fonien en un intens i romàntic petó que deixava sense paraules l'audiència.

Sembla que els quatre mesos de convivència i les dues setmanes que han passat vivint a la Finca de Madrid han servit perquè sorgeixi alguna cosa més que una amistat entre ells. Ara la pregunta és clara, quin és el futur d'aquesta nova parella?

Adara Molinero i Bosco, nova parella?

Com no podia ser d'una altra manera, la gran final de 'Supervivientes 2023' estaria marcada per les emocions. Però el que ningú no podia imaginar és que Adara Molinero i Bosco confirmessin que hi havia alguna cosa més que una amistat entre ells dos.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
Bosco i Adara es fonien en un petó en plena final | Mediaset

Els dos supervivents han mantingut molt bona relació dins del concurs i l'acostament entre ells ha estat inevitable. Tot i això, sembla que aquests últims dies a Espanya han estat claus per fer el gran pas.

Minuts abans que el públic i l'audiència conegués que Bosco seria el guanyador de l'edició, el nebot de Pocholo i Adara Molinero protagonitzaven un moment romàntic. Un micròfon obert capturava com Bosco li demanava a Adara si li podia fer un petó.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Després d'escoltar-lo, Carlos Sobera apuntava que «un noi demana permís a una noia si l'hi farà als llavis. Si l'hi farà a la cara no». I així va ser com, tot seguit, la parella es fonia en un tímid però intens petó.

Davant d'això, Carlos Sobera només va poder expressar un «aquí hi ha tema» i afegia: «Hi ha alguna cosa més del que ja es veu a simple vista? Que ja es veu prou».

I encara que Adara no podia dissimular el riure nerviós i la cara enrojolada, reconeixia que estava «il·lusionada». «Ho ha estat intentant. És superrespectuós, afectuós, tot un cavaller i bon noi. A veure què passa», explicava Adara.

«Al principi mai, fins que les últimes nits a la platja vaig dir 's'està posant guapo'», confessava l'exgran germana. «Veurem on porta això», comentava sobre el futur de la nova relació.

Els propers passos d'Adara i Bosco

Per part seva, Bosco, lluny de treure ferro a l'assumpte afirmava que «el premi és molt bonic, però crec que ja m'estic portant el millor». Aquestes paraules van deixar sense paraules el públic i, minuts més tard, es va conèixer que Bosco s'alçava amb la victòria del concurs.

Captura del programa 'Supervivents' del dijous 23 de juny de 2023
Bosco va guanyar el premi de 'Supervivientes 2023' | Telecinco

Del que no hi ha cap dubte és de la gran complicitat i química que hi ha entre ells. Després que Carlos Sobera anunciés el nom de Bosco com a guanyador de 'Supervivientes 2023', l'ex gran germana no trigava a abalançar-se sobre ell per fer-se una gran abraçada.

Ara totes les mirades estan posades sobre aquesta nova parella. Estarem molt pendents de com evoluciona aquest suposat afer entre els dos supervivents i si, finalment, segueixen endavant amb la relació.

De moment, i després de 4 mesos de concurs, els finalistes necessitaran tornar a casa i tenir uns dies de desconnexió per poder pair tot el que han viscut.