Gabriel Rufián es burla de l'entrevista a Albert Rivera en 'La Sexta Noche'

El diputat d'ERC va repartir a tort i a dret en Twitter durant el debat

Gabriel Rufián en la seva intervenció durant el segon debat d'investidura   | Congreso

Sabem que l'activitat de Gabriel Rufián a les xarxes és constant i no té pèls a la llengua. Ahir a la nit el líder de Ciutadans, Albert Rivera, va anar al plató de La Sexta Noche per parlar de l'actualitat política, del present del seu partit i de les propostes i el rumb que tenen fixats. Però mentre ell era al plató, Gabriel Rufián ja tenia els dits sobre el teclat, escalfant motors per a la seva activitat frenètica a les xarxes.

I és que el català, diputat d'ERC, no va poder abstenir-se de comentar el programa i vincular directament en un tuit Albert Rivera amb el Partit Popular. I la cosa no va quedar aquí, perquè mentre Rivera parlava del rescat de les autopistes i el futur del seu partit, Rufián contraatacava amb un altre tuit, tirant d'enginy, per mofar-se del líder de la formació taronja.

Tot i així, la nit a Twitter no va acabar aquí, doncs Rufián també va tenir temps per comentar sobre el següent convidat del programa, l'històric membre del PSOE José Bono, a qui també li va deixar caure algun comentari per Twitter després que digués en l'entrevista que «Aquests, els del Rufián aquest, estan governant a Catalunya!».


Comentaris

envia el comentari