Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gabriel Rufián ha estat sempre un personatge mediàtic i polèmic

Gabriel Rufián fitxa una periodista de 'Sálvame' per ser alcalde de Santa Coloma

Una periodista catalana de 'Sálvame' presentarà Gabriel Rufián com a candidat a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet

Aquest diumenge 23 d'octubre, tindrà lloc l'acte de presentació de Gabriel Rufián com a candidat a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet. Un acte a què està previst que assisteixi el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, com també altres cares molt conegudes del partit, com Joan Tardà, Sam Nuñez o Noemí Egea. 

No obstant això, ha sorprès un nom entre tots aquests. I és que l'acte estarà presentat per una coneguda periodista de Sálvame, l'espai més irreverent de les tardes de Telecinco.

Gabriél Rufián en un acte enmig del carrer
Rufián presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Santa Coloma aquest diumenge. | ACN

Laura Fa presentarà Gabriel Rufián com a candidat a l'alcaldia

La persona que presentarà aquest diumenge l'acte de candidatura de Gabriel Rufián a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet serà la periodista del cor Laura Fa. I és que Fa serà la mestra de cerimònies de l'acte, que tindrà lloc a les 11:30 del matí al Parc Europa de la mateixa localitat.  

Gabriel Rufián, que és l'actual portaveu al Congrés dels Diputats d'ERC, assumeix aquesta nova tasca per tal de trencar amb la majoria absoluta de la socialista Núria Parlon a Santa Coloma. 

Laura Fa somrient
La periodista del cor Laura Fa presentarà l'acte. | GTRES

La relació de Gabriel Rufián i Laura Fa

Sens dubte, sembla que l'amistat del polític d'ERC i Fa ja té un llarg recorregut. I és que la badalonina va ser convidada el setembre de l'any passat al programa de Rufián a YouTube, La Fábrica

Un episodi en què, després de parlar sobre com va acabar a Sálvamei revelar algunes coses sobre els col·laboradors del programa de les tardes de Telecinco, un fet que li va costar alguna esbroncada a plató, es posicionava pel que fa a la independència de Catalunya, afirmant que es considera «independentista de cor». 

«Els catalans som acomplexats, hauríem de fer faràndula, alegria, festa... No podem ser independents fins que no tinguem un star system català», assegurava en aquest espai. 

De fet, Fa ha estat sovint titllada pels seus companys de Sálvamed'independentista, un fet que molts al programa de Mediaset no veuen amb bons ulls.