El programa s'anomenarà 'La Fábrica'

Gabriel Rufián estrenarà un programa d'entrevistes en les pròximes setmanes

L'espai s'anomenarà 'La Fábrica', i es podrà visionar a través d'internet

De polític a entrevistador.  Gabriel Rufián canviarà els rols i passarà a ser presentador d'un programa. Tal com informa 'La Vanguardia', el portaveu d'ERC ha gravat una sèrie d'entrevistes que s'estrenaran en les pròximes setmanes a internet, en un format que s'assemblarà al de 'La Tuerka', el programa d'entrevistes que segueix dirigint i conduint el líder de Podemos, Pablo Iglesias.

S'anomenarà 'La Fábrica'

L'espai, que s'anomenarà 'La Fábrica', encara no té una data exacta d'estrena.  Les entrevistes han estat gravades en una nau industrial de la localitat barcelonina de Cornellà de Llobregat. Tot i que Rufián no ha volgut donar massa detalls sobre aquest nou espai que estrenarà, es creu que consistirà en la retransmissió d'un seguit d'entrevistes, en un format clàssic en què entrevistador i convidat s'asseuen un davant de l'altre i mantenen una conversa.

El mateix Rufián ha volgut compartir amb els seus seguidors alguna de les fotografies del rodatge, tot i que no n'ha revelat detalls. Misteriosament, el portaveu d'ERC va anunciar al seu compte de Twitter que molt aviat es podria veure el resultat d'un projecte en què estava treballant.

També et pot interessar...