Gabriel Rufián respon a les preguntes dels usuaris de Forocoches

El portaveu d'ERC torna a insistir en el fet que són una escissió de Ciutadans

Gabriel Rufián, portaveu d'ERC al Parlament | Europa Press

Gabriel Rufián va parlar el passat 29 d'octubre al Congrés i va anomenar l'espai d'Internet Forocoches. La sessió d'investidura de Mariano Rajoy va ser l'escenari perfecte per a desfogar-se contra el seu partit i el govern dels últims anys, i la intervenció de Gabriel Rufián no va deixar indiferent a ningú. El portaveu d'ERC a la Cambra baixa va esmentar el popular fòrum quan es va referir a ell com «una escissió de Ciutadans».

«Els aviso que el mercat de marques blanques del PP està saturat, entre els Cínics Taronges i la seva escissió Forocoches», va remarcar Gabriel als socialistes. Doncs la cosa no ha quedat aquí, ja que aquest dimecres dia 25 de gener, Rufián ha protagonitzat una conversa al popular fòrum, on només es pot escriure amb una invitació. La cosa ja pintava calenta abans de començar, ja que el d'ERC va escriure un tuit moments abans d'aparèixer al fòrum dient això:

Un dels usuaris de Forocoches li donava una «cordial» benvinguda: «Has vingut aquí a trolejar? Em sembla perfecte. Benvingut a la jungla». L'aparició de Rufián ha tingut tant d'èxit que els usuaris s'han impacientat per rebre les seves respostes: «Hauries de respondre preguntes serioses i argumentar i donar les teves idees i punts de vista», al que Rufián li responia «ho intento, però aneu molt de pressa». Aquí deixem una mostra d'algunes preguntes i respostes entre Rufián i els usuaris:

ForoCoches: Del 0 al 10, com d'atractiu et sembla el senyor Iñigo Errejón?

Gabriel Rufián: És molt cuqui, neng. Un 9 on Susana Díaz és un 10.

FC: Canviaràs de sastre?

G.R.: Això ho decideix Amancio Ortega, segons Risto.

FC: Què n'opines dels calbs? Tindrien cabuda en una Catalunya independent?

G.R.: Mira Duran. I mira Rivera, que s'ha posat cabells.

FC: Per què ens esmentes tan gratuïtament? Tanta necessitat de fama tens que ens has de ficar pel mig perquè es parli de tu?

G.R.: Em sap greu, però teniu fama de ser més de dretes que el dia de la mare.

FC: T'ha sorprès (en el bon sentit de la paraula) algun diputat del PP perquè ha sigut especialment amable? Digues noms, que estem a FC.

G.R.: Del PP em cau molt bé Rafa Hernando. És un gran actor de teatre.

FC: M'agradaria saber com i per què has accedit a fer aquest A.M.A. Per descobrir com és Forocoches de veritat?

G.R.: Algú us havia de legitimar després d'escindir-vos de C's.

FC: És conscient que morirà sent espanyol?

G.R.: Soc conscient que encara que a vostè no li agradi, moriré sent el que la gent a Catalunya voti que sigui. Una forta abraçada taronja.

FC: Kaixo Gabriel. Què tal en les teves visites a Euskal Herria? Quin és el teu lloc preferit d'Euskal Herria? Eskerrik Asko!!

G.R.: Kasko viejo.

FC: No et sembla una mica hipòcrita venir a donar-te publicitat a Forocoches després d'anar dient constantment fatxes i cunyats a la gent del fòrum?

G.R.: Em sap greu, però només ho he fet una vegada. En un debat parlamentari arran de la notícia que volíeu ser un partit polític. Considerant els comentaris homòfobs, masclistes i neoliberals d'aquest fòrum, vaig entendre que seríeu una escissió de C's.

FC: Què n'opinen els teus pares que no et sentis espanyol sent ells andalusos?

G.R.: Això no va de sentiments, va de democràcia.


Comentaris

envia el comentari