Gala Caldirola, extronista de 'MYHYV', se'n va a viure a Istanbul amb la seva parella Mauricio Isla per motius esportius

CatalunyaDiari.cat

 

Gala Caldirola va participar en el programa de Telecinco 'Mujeres y hombres y viceversa' per trobar l'amor, però no va ser com ella s'esperava. La jove no va passar desapercebuda perquè va protagonitzar, durant el seu pas per ‘MYHYV’, un triangle amorós amb Cristian Toro, atleta olímpic i exparella d'Irene Junquera, i Alberto Santana. Amb aquest últim va tenir un accident de trànsit que li va deformar la part dreta de la cara i li va lesionar la columna vertebral, tal com explica 'Estrella Digital'. Un cop recuperada, Gala se'n va anar a Xile per participar en el concurs ‘¿Volverías con tu ex?’ amb la seva exparella Marco Ferri, concursant de l'últim ‘Gran Hermano VIP’ a Espanya. 

Cal destacar que gràcies al concurs xilè va aconseguir guanyar popularitat i convertir-se en una estrella d'aquest país, on va acabar coneixent aquest estiu el futbolista Mauricio Isla, amb qui sembla que cada dia estan més units. El jugador internacional xilè ha jugat en equips com el Udinese, la Juventus de Torí o el Càller a Itàlia; ara el futbolista té nou equip, el Fenerbahçe turc.

 

Per aquest motiu la parella s'ha traslladat fins a Istanbul per estar junts i deixar tot el mal enrere. Gala ho ha deixat tot per amor i ha marxat sense pensar-s'ho ni dues vegades a Istanbul per fer companyia a la seva parella. Després que l'equip turc el fitxés, el jugador ha signat un contracte de tres anys. Sembla, doncs, que a la parella estaran com a mínim tres anys junts a Istanbul.

El 22 de juliol va fer un any del seu primer petó i Gala va penjar una imatge on es va poder veure la parella ja instal·lada a Turquia. Al costat de la imatge, hi havia un comentari: «En una nit com avui ens vam fer el nostre primer petó. Que bé poder fer-te un petó de nou i saber que estàs al meu costat per poder dir-te que t'estimo i que vull caminar sempre agafada de la teva mà! Gràcies per tot. Bon aniversari».

 

Sembla que Gala està vivint un dels millors moments de la seva vida des que està sortint amb Mauricio Isla, un futbolista que l'ha apartat dels programes i els concursos de televisió. Amb el nou sou del futbolista i l'estirada mediàtica de Gala a través de les xarxes socials, segurament no necessiten gaires ingressos més per seguir vivint així de feliços.