Ágatha Ruiz de la Prada

Ágatha Ruiz de la Prada revela qui va ser amant del seu pare

Àgatha parla sense embuts de les seves relacions fora del matrimoni

Ágatha Ruiz de la Prada és una dissenyadora que es caracteritza per no callar mai allò que pensa i explicar la seva vida a la seva manera quan li vingui de gust. Durant les últimes hores, Àgatha ha revelat el que feia el seu pare fora del matrimoni i fins i tot el nom d'una de les seves amants.

La veritat és que és una de les dissenyadores més importants del nostre país i ha hagut d'obrir-se en canal amb la revista Diez Minutos. Ha estat entrevistada per una de les professionals del mitjà més reconeguda, com és Rosa Villacastín.

Ha resultat una xerrada distesa en què Villacastín li ha preguntat sobre l'amor, les infidelitats o els secrets de la família. I també per altres històries amb què sempre ens sorprèn Ágatha Ruiz de la Prada.

I és que, als 62 anys, l'ex de Pedro J. Ramírez ha decidit passar a l'acció i explicar les seves memòries a Mi hisoria. Un llibre que farà parlar molt i sobre el qual ha versat aquesta entrevista en què ha destapat com era el seu pare de «faldiller». Tot i que també assegura que era un home «molt treballador».

Àgatha destapa la realitat del seu pare «faldiller» i desvetlla el seu amant

Àgatha ha confessat la realitat sobre la seva vida amorosa oculta i no ha tingut problema a revelar-ho a la seva última entrevista a cor obert. «Al final va acabar amb una assistenta, Vicenta, això per a una família com la nostra acaba sent molt destructor», confessava sense embuts sobre l'home que la va veure créixer.

Imatge d'Ágatha Ruiz de la Prada posant.
Ágatha Ruiz de la Prada està involucrada en un escàndol molt seriós. | Europa Press

En l'àmbit professional, ella va seguir els passos del seu pare i no li ha anat malament. « Des de molt petita, em vaig adonar que la feina t'ajuda a sobreviure i et dona la vida. Com que explico al meu llibre, la meva és la història d'una família superdesestructurada», confessa obertament.

« Els meus germans, uns es queden a Madrid, altres a Barcelona, ningú ens vigila, ningú no ens controla... aquí veig molt patiment en tots els sentits, fins i tot econòmics», lamenta.

La vida que va desitjar sempre, malgrat créixer en una família desestructurada

Això sí, d'adulta va voler trencar amb el que havia vist a casa intentant formar una família amb Pedro J. Ramírez. «Encara que els nens han estat molt als Estats Units, quan venien aquí per Nadal o a l'estiu es trobaven amb una família unida, molt singular, però molt espectacular», ha dit.

A més, Àgatha no renega que s'ho va passar realment malament després de sortir a la llum aquell vídeo sexual del seu exmarit i no ho amaga.

Imatge d'Ágatha Ruiz de la Prada caminant.
Ágatha Ruiz de la Prada és tota una icona de la moda espanyola | Europa Press

«Quan va passar això del famós vídeo, la gent sempre em veia amb bona cara. Però era la cara que posava davant del públic, perquè em va demanar que l'ajudés i crec que el vaig ajudar. Es va quedar molt agraït durant molt de temps amb mi, per això bé que m'havia portat amb ell, però de tot se'n cansa un».

El que va canviar a casa una vegada es va separar de Pedro J.

A més, explica Ágatha Ruiz de la Prada que després de la seva separació, van canviar moltes coses a la seva vida. Per exemple, els seus amics no van deixar d'entrar i sortir, fins i tot per quedar-se a dormir quan desitgessin.

La seva separació va generar un alleujament total a la dissenyadora. «A la setmana d'anar-se'n d'aquesta casa, van començar a entrar els meus amics a dormir. Perquè, quan vivíem junts, ell es passejava amb pijama, tenia els ordinadors, els escortes...», va sostenir.

«Sent així com fiques a casa una persona que està fora d'aquest món, no era còmode. En 30 anys no va dormir ningú aquí. Quan se'n va anar, la casa es va obrir», afirmava sense embuts a Diez Minutos.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp