El grup Codorniu Raventós i el xef Jordi Roca creen un gelat de gel fet amb cava

Sota el nom Anna Rocks, el nou producte s'oferirà en versió tradicional i rosada

El xef Jordi Roca i la presidenta del grup Codorniu Raventós, Mar Raventós, amb el nou gelat Anna Rock.
El xef Jordi Roca i la presidenta del grup Codorniu Raventós, Mar Raventós, amb el nou gelat Anna Rock. | CatalunyaDiari.cat

El grup Codorniu Raventós i el xef Jordi Roca del Celler de Can Roca —el petit dels tres germans Roca i responsable de la part més dolça del Celler— han creat un gelat de gel anomenat Anna Rocks. Un producte que segueix el format del famós gelat per a nens ‘Calippo’, de la marca Frigo, i que està pensat per a servir amb gel o còctels.

Així doncs, i segons afirma la presidenta del grup Codorniu Raventós, Mar Raventós, la idea s’ha centrat en un producte de gel amb embolcall de cartró «per mantenir la imatge de qualitat amb una presentació neta».

Anna Rocks, el primer gelat de Codorniu

El llançament d’Anna Rocks coincideix amb la sortida al mercat d’Anna Ice Edition Rosé, la versió rosada del cava Ice que la firma de Sant Sadurní va treure al mercat l’any passat. Així doncs, aquest nou gelat s’ofereix en versió tradicional i rosada.

Malauradament, i durant la fase inicial, Anna Rocks només es distribuirà a les geladeries Rocambolesc, tot i que no es descarta oferir el producte també al Celler de Can Roca.

Per la seva banda, Mar Raventós ha destacat que l’objectiu del gelat és oferir un producte «creatiu» amb el qual «es trenquin les idees fixes de molta gent que creu que el cava només es pot prendre d’una manera concreta».

I és que, segons Raventós, la «innovació» sempre ha estat un dels eixos de Codorniu, i s’ha remès als orígens d’Anna de Codorniu, que va ser el primer cava elaborat amb varietat de raïm Chardonnay. «Allà ja vam començar a innovar», ha recordat la presidenta de la firma cavista.

Una copa de la versió rosada del cava Ice de Codorniu amb el nou gelat Anna Rocks.
Una copa de la versió rosada del cava Ice de Codorniu amb el nou gelat Anna Rocks. | CatalunyaDiari.cat

 

Un repte per a Jordi Roca

Tanmateix, ha destacat la complicitat amb el xef Jordi Roca, el qual ha admès que el projecte d’elaborar un gelat amb cava era un «repte» per tal d’aconseguir mantenir «el caràcter» de l’escumós en format glaçat. A més, també ha assegurat que el to «refrescant» dels caves Ice i la seva identitat «els converteix en productes perfectes per a elaborar un gelat de gel».


Comentaris

envia el comentari