Imatge de Gema Aldón.

Gema Aldón, la fillastra d'Ortega Cano que reclama el seu lloc després de la ruptura

Gema Aldón ha deixat clar el que pensa sobre José Ortega Cano

Gema Aldón ha concedit la seva segona entrevista a la televisió i ho ha fet per aclarir què sent després del que està passant. La seva mare ha marxat de Viva la Vida, almenys de moment, i els col·laboradors d'Emma García estan profundament dolguts. La presentadora ha explicat com se sent i ha intentat calmar tothom perquè sap que la situació és delicada.

Gema Aldón ha visitat el plató de Toñi Moreno i ha aprofitat per reclamar el seu lloc, ja que ella també mereix reconeixement. Suposadament no se sent còmoda a casa de José Ortega Cano i està farta de continuar mirant cap a una altra banda. És la primera vegada que parla sobre aquest assumpte, tot i que Ana María fa molt de temps que dona pistes.

Ana María Aldón
Gema Aldón vol que respectin més Ana María. | Telecinco
 

Gema, segons expliquen a Telecinco, viu a Cadis i quan viatja a Madrid per visitar la seva mare no es queda a casa d'Ortega. Ana María està farta de la situació i es vol comprar un pis perquè la seva filla pugui descansar tranquil·la. Emma García ha intentat visibilitzar el que està passant, però de moment no vol donar la seva opinió.

«No estic enfadada perquè el primer és que ella estigui millor per fer una entrevista, abans que res cal ser persona. Això no impedeix que no doni la meva opinió sobre això, però esperaré per escoltar i poder parlar perquè tinc una teoria al cap. De vegades ens fiquem en aquestes històries i veiem el personatge i no la persona, jo vull veure les dues coses», deixa anar la comunicadora.

Gema desconeix com funciona el món del cor, per això no sap les conseqüències que generarà la seva última decisió. Ha reclamat el seu lloc en un plató que no és el de Viva la Vida i molts col·laboradors estan molestos amb ella. Tot i això, Emma insisteix que Ana María «ho ha fet malament», així que encara s'ha d'anar amb molt de compte.

Gema Aldón podria haver-se equivocat

Gema sap que la dona d'Ortega Cano és una cara molt estimada a Telecinco, per això els seus companys han estat preocupats per ella. «He trobat a faltar la seva absència aquest mes perquè és molt estimada, però m'hauria agradat rebre un missatge. Molts hem estat preocupats», deixa caure el tertulià Suso Álvarez.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Gema Aldón ha deixat enrere la cordialitat amb Ortega Cano. | Europa Press
 

«També és veritat que ella aquí moltes vegades ha estat molt generosa i ha fet entrevistes que costaven molts diners. Aquí hem de ser realistes i justos, que és el que m'agrada a mi», afegeix Emma García en defensa d'Aldón. Tot i això, no tots els seus col·laboradors hi estan d'acord i alguns pensen que l'andalusa ha jugat a dues bandes.

«La informació que nosaltres hem donat la sabíem per ella, ella volia que tot se sabés i els companys hem estat prudents. Això és perillós perquè pots creure que és bo per a tu i realment no ho és», explica José Antonio Avilés. «Aquest programa ha posat per davant la persona que el personatge i és una cosa meravellosa», recorda Terelu Campos.

Gema Aldón carrega contra la filla d'Ortega Cano

Gema Aldón, segons la informació de José Antonio Avilés, ha carregat durament contra Gloria Camila. Considera que la colombiana no s'ha portat bé amb Ana María i no està disposada a continuar dissimulant. Ortega Cano no perdonarà que la filla de la seva dona hagi atacat Gloria, ja que sempre ha estat la nena dels seus ulls.

Aldón ha estat sempre en un segon pla, de fet, només havia concedit una entrevista a la televisió. Però la seva mare és una dona independent i ella vol seguir els seus passos, per això creu que ha arribat el seu moment. Viva la Vida, tot i haver deixat enrere la dissenyadora, han destacat que ha nascut una nova estrella dins la crònica social.