Imatge de Gema Aldón.

Gema Aldón revela qui és el pare de la seva filla i és impactant

La filla d'Ana María Aldón no vol amagar més la realitat

Gema Aldón va tornar a seure aquest dimecres en un plató de televisió i, en aquest cas, va tornar a triar un programa de La fábrica de la tele: Sálvame Naranja. Gema Aldón ha estat una de les grans protagonistes en tota la crisi matrimonial entre la seva mare, Ana María Aldón, i José Ortega Cano. Ara ha parlat molt clar sobre un tema sensible que li afecta especialment. Al programa d'ahir va treure a la llum els rumors sobre certs temes relacionats amb els suposats mals hàbits del pare de la seva filla.

Gema parla sense embuts del pare de la seva filla i en nega els rumors

La veritat és que ja estem acostumats al caràcter de la fillastra d'Ortega Cano cada cop que trepitja un plató.  Ara, Gema Aldón, sense pensar-s'ho dues vegades, va negar el rumor més gran. Va defensar el pare de la seva filla després que algun col·laborador del programa va insinuar que el pare desconegut de la menor tenia addiccions.

Ortega Cano no volia que aquest home s'ajuntés amb el seu fill, José Fernando, perquè el podia perjudicar greument. Recordem que el colombià va patir fa temps problemes d'addiccions i per això va ingressar a diversos centres de desintoxicació des que era molt jove.

Imatge de Gema Aldón al 'PoliDeluxe' al 'Viernes Deluxe'
Gema Aldón n'ha desmentit els rumors. | Telecinco

Gema ha frenat en sec aquestes informacions i ha assegurat que el pare de la seva nena és un noi normal. En cap moment ha tingut aquestes addicions per les quals tindria por el torero, ja fa molts anys.

Gema es troba amb Rociíto per primera vegada

A més de parlar clar sobre aquest assumpte i de l'imminent divorci de la seva mare amb Ortega, la noia va tenir l'oportunitat de saludar Rociíto. Aquesta es trobava en plató minuts abans d'anar-se'n al Teatro Nuevo Alcalá per llegir uns fragments del nou llibre de Jorge Javier Vázquez, Antes del olvido. Abans d'anar-se'n, Rociíto li va fer afectuós petó a la galta a Gema Aldón i van conversar en directe d'una manera francament propera.

Després de la presentació, Adela va parlar de José Ortega Cano davant de les dues i es va referir a ell com a «aquella persona que teniu en comú». Això sí, Rocío va tallar ràpidament Adela per deixar-li clar que «no tenia res en comú amb ell, només és el pare dels meus germans, però no tinc res a veure amb ell».

Mentrestant, Gema Aldón, que estava atenta a les paraules de Rociíto, parlava així sobre el seu padrastre. «És el pare del meu germà. Crec Rocío totalment, he viscut aquí, sé què passa i què ha passat i sé els problemes que ha tingut».

La filla d'Ana María Aldón parla clar d'Ortega Cano

En un moment donat, Rocío ha recordat que l'Ortega que ella va conèixer quan estava casat amb la mare no és el mateix que ha conegut Gema.

Davant d'aquest apunt, Gema va respondre així: «Totalment. Gràcies a Déu m'ha tocat conèixer un altre José. El que explica Rocío em quadra perfectament, a la família de la meva mare hi ha hagut persones amb aquest problema. No ho he viscut a casa de la meva mare, però ho ha viscut per part d'altres persones (el pare d'Ana María Aldón). No he aprofundit en el problema, una altra cosa és que es comenti».

Abans d'acabar la xerrada, Rocío puntualitzava el següent. «Quan José comença amb Ana María és després de l'accident. I crec que aquest problema ja no el té, o no sé què passa amb ell». Segons el torero, aquest va començar a beure quan es va quedar vidu, però Rociíto afirma que aquests problemes venen de molts anys enrere i tot això ho va patir la seva mare en vida.