Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Sofía Cristoo amb una imatge seva amb Gema López a 'Espejo Público'

Gema López sorprèn en confirmar els rumors sobre la nova xicota de Sofía Cristo

Sofía Cristo s'ha enfrontat amb Gema López després que afirmés que tenia una nova il·lusió

Sofía Cristo torna a ser el punt de mira. Sofía Cristo ha cridat aquesta vegada l'atenció per un tema relacionat amb la seva vida personal. I és que tal com ha insinuat Gema López, la Dj podria estar novament il·lusionada. Uns rumors que han començat a ressonar amb molta força.

La mateixa Gema deixava entreveure durant el matí, que tenia dues notícies per compartir amb ella, una bona i una altra dolenta. I la bona era que té un nou amor.

Tot i això, Sofía Cristo no ha dubtat a desmentir la seva companya, deixant molt clar quina és la seva veritable situació sentimental.

Captura de Gema López amb Sofía Cristoo a 'Espejo Público'
Gema López dona una notícia que disgusta Sofía Cristo | Antena 3

"Sofía podria tenir una nova il·lusió. Una dona a qui fa poc temps que coneixia ia la qual voldria protegir. Sofia tem que la relació s'espatlli, i per això només els íntims la coneixen", apuntaven al respecte a Espejo Público.

"De què cony parles!", saltava llavors Sofía Cristo desmentint Gema López . "Sou un quadre tots", deia a la resta dels seus companys.

Aquí, la filla de Bárbara Rey ha deixat ben clar que no té parella, encara que tampoc no es tanca a la possibilitat d'enamorar-se.

"Jo estic soltera, no tinc parella", ha confirmat. "Però és veritat que estic en un moment molt obert de la meva vida".

Sofía Cristo desmenteix Gema López en ple directe

D'aquesta manera, Sofía no es tanca a la possibilitat de deixar-se "estimar i que li donin afecte". És més, insinuava que hi podria haver algú a la seva vida que li "dona un afecte especial".

Tot i això, s'ha negat a entrar en més detalls. "Jo soc molt gelosa de la meva intimitat. És l'única parcel·la de la meva vida que puc mantenir privada", ha explicat el motiu darrere de tant secretisme.

Sobretot ara, que tant ella com la seva mare Bárbara Rey estan de màxima actualitat pel seu drama familiar amb Ángel Cristo.

Captura de Sofía Cristoo com a col·laboradora de Espejo Público a Antena 3
Sofía Cristo aclareix si està enamorada i té parella | Atresmedia

"Jo intento protegir molt les persones que es vulguin acostar a mi i que vulguin compartir alguna cosa especial amb mi", sosté Sofia sobre això.

I és que ella mateixa confessa que té un filtre per veure qui deixa o no entrar a la seva vida. "No confio en ningú", assegura. "Però estic molt feliç", tancava el tema.

Una confessió que deixava Gema López molt impactada, sobretot pel to en què referia la seva companya.

"Però no ho diguis enfadada", li deia per intentar alleujar la tensió que s'havia generat al plató.

I és que López ha tocat una parcel·la a la vida de Sofía Cristo que ella no vol que surti a la llum.