El nebot de Gemma Nierga va morir de càncer amb 3 anys

La periodista presentarà ‘La Marató de TV3’ que aquest any està dedicada a la recerca contra el càncer

Imatge d'arxiu de la periodista Gemma Nierga
La periodista Gemma Nierga ha parlat sobre el seu nebot que va morir de càncer amb tres anys | La Sexta

La periodista Gemma Nierga va tornar a TV3 el passat mes de setembre tot presentant l’exitós ‘Els meus pares’, un programa on entrevista els pares d’alguns famosos catalans i així poder conèixer tot allò que hi ha darrere la imatge pública que tenen i del seu caràcter real que en gran part està influenciat pel dels seus progenitors.

Gràcies a l'actitud de la periodista i la seva capacitat d’emocionar-se i saber escoltar, Gemma Nierga ha estat escollida com un dels presentadors de la 27ena edició de ‘La Marató de TV3’, juntament amb Ramon Gener, que es durà a terme el pròxim 16 de desembre i aquest any dedicarà tots els seus beneficis a la recerca contra el càncer.

Daniel: el primer nét, el primer nebot, el primer tot

Un tema que toca de ben a prop la periodista, tal com ho ha fet públic a través d’una entrevista en el programa de Catalunya ràdio ‘Revolució4.0’, presentat per Xantal Llavina que, en un moment donat, li ha preguntat per «les quatre persones que més estima». Gemma Nierga no ha dubtat en respondre que eren «els seus dos fills, Pau i Arnau, el seu marit i el seu pare», tot i que n’ha volgut afegir la seva família i el meu nebot Miquel.

Continuant amb el tema de ‘La Marató’, la periodista ha incidit més sobre el seu nebot Daniel que, com ja es va fer ressò ‘En Blau’ fa uns dies, va morir de càncer amb només tres anys: «Tristament, el càncer és una malaltia que tots patim al voltant, tots tenim gent propera que han estat malalts o han mort. A mi em toca especialment, i aquell dia m'hauré de prendre una pastilla per aguantar i no emocionar-me».

Nierga ha volgut explicar aquesta experiència tan dura: «Lo del meu nebot va ser molt dur, perquè el Daniel tenia tres anys. Era el primer nét, el primer nebot, el primer tot. Era el meu fillol. Un dia li van trobar un ‘bulto’ i el metge ens va dir: ‘és un càncer. El nen morirà’. Vam estar un any lluitant i pensant que sobreviuria, però efectivament, va morir al cap d'un any. Jo no sóc creient, i fins i tot anava a resar. Per sort ja no em poso a plorar després de tants anys». Així que, segons ha assegurat, els records li impedeixen tornar a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari