IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gemma Mengual confirma que es casarà amb la seva parella Enric Martín

La boda se celebrarà el pròxim 24 de març de 2018

Imatge de Gemma Mengual amb la seva parella i el seu fill Nil.
Imatge de Gemma Mengual amb la seva parella i el seu fill Nil. | Gtres

Un any després que Gemma Mengual anunciés la seva retirada de la natació sincronitzada, sent una de les millors esportistes de la història, ha donat una de les millors notícies de la seva vida.

El pròxim mes de març, concretament el dia 24, celebrarà el seu casament amb la seva parella Enric Martín i pare dels seus dos fills, Nil i Joe. Ells són el més important de la seva vida i va ser per qui va prendre la decisió de deixar la natació sincronitzada.

Gemma ha explicat a la revista ‘Hola’ que «ens fa molta il·lusió que els nostres fills, Nil i Joe, portin els anells i participin en tota la cerimònia. Ells pensen en la festa, en el pastís,... S’imaginen una gran festa».

Imatge de Gemma Mengual i la seva parella.
Imatge de Gemma Mengual i la seva parella. | Cedida

 

Detalls sobre el casament

Durant la seva entrevista, la nadadora ha donat alguns detalls de la boda: «Serà molt al nostre estil, no serà gens convencional ni clàssica». El que sí que ha avançat és que després de la boda faran una altra celebració encara més gran.

Tot i això, Gemma no ha volgut parlar sobre qui dissenyarà el seu vestit de núvia: «Tinc diferents idees al cap sobre el vestit, però encara no l’he escollit. He de parlar amb les dissenyadores per demanar-li el que he pensat i a veure què acabo fent. Vull anar com sóc jo, no veure’m disfressada».

Imatge de Gemma Mengual.
Imatge de Gemma Mengual. | Gtres

 

No vol augmentar la família

D’altra banda, Gemma també ha fet referència a la idea de formar una família nombrosa: «Ens plantem. És ara quan comencem a gaudir d’ells i a portar una vida més relaxada. A més, el cos ja no m’ho demana, amb tots els projectes que tenim seria molt difícil».

Després de la seva retirada, Mengual col·labora amb l’equip nacional de natació sincronitzada i dirigeix diversos restaurants que té juntament amb el seu amic Saullo Miralles. A més, ha assegurat que vol començar a donar els seus primers passos dins del món de la moda.


Comentaris

envia el comentari