IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Generalitat activa la web institucional de les eleccions del 21 de desembre

El web ofereix informació sobre la convocatòria, com les decisions de les juntes electorals, candidatures i difusió de resultats, entre d'altres

Imatge de la façana del Palau de la Generalitat
Imatge de la façana del Palau de la Generalitat | CatalunyaDiari.cat

El Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda ha activat el web institucional www.parlament2017.cat, amb la informació relativa a la convocatòria d'eleccions per al pròxim 21 de desembre. S’hi pot trobar des d’un recull d’incidències en el vot des de l’estranger o un bloc dedicat a preguntes més freqüents, fins als resultats de les eleccions anteriors. Totes aquestes informacions s’aniran actualitzant amb dades rellevants sobre decisions de les juntes electorals, la proclamació de candidatures o la difusió dels resultats. També s’hi explicaran detalls sobre el funcionament de l’escrutini general o de la proclamació d’electes.

Destinat als electors a Catalunya i a l'estranger

El web està adreçat bàsicament als electors a Catalunya i a l’estranger, a les formacions polítiques i als mitjans de comunicació. Avui surt en català i castellà i, en els propers dies, també estarà disponible en aranès i en anglès.

També s'hi pot trobar la normativa electoral, que s'anirà actualitzant amb els acords que les juntes electorals emetin durant el procés; el calendari de les eleccions i les preguntes més freqüents amb informació sobre terminis i gestions que afecten els electors, les diferents modalitats de vot, el vot anticipat per correu, els electors residents a l'estranger, el vot accessible per als electors amb discapacitat visual o el dels malalts o discapacitats, o les afectacions que tindrà entre els treballadors nua convocatòria electoral en dia feiner, entre molts altres aspectes.


Comentaris

envia el comentari