Pla mitjà de Lolita Flores

«La gent és tonta»: Lolita esclata a Twitter després de reconèixer que no és feminista

Lolita Flores ha decidit deixar Twitter després de rebre una allau de crítiques per la seva postura davant el feminisme

Lolita Flores ha acabat explotant després de fer unes declaracions molt controvertides sobre el feminisme.

Quan el presentador de 'La Sexta Noche', Hilario Pino, li va preguntar obertament si es considerava feminista, el que va respondre deixava molt a desitjar.

«No. Soc un ésser humà, soc una dona, em considero molt dona. No m'agrada la denigració, ni a un home ni una dona», assegurava ella.

I, sense pretendre-ho, va generar un gran enrenou a les xarxes socials, ja que també va anar més enllà quan va fer referència al #MeToo. Un moviment que va néixer a Hollywood arran de les denúncies de moltes actrius que havien estat assetjades sexualment per homes poderosos de la talla d'Harvey Weinstein.

«A mi no m'ha passat. No he agradat tant als homes com perquè em fotin mà, no aixeco passions. És clar que a ells no els maten com a nosaltres, aquest és el percentatge», assenyalava l'artista.

Unes paraules que van acabar de caldejar encara més l'ambient. Molta gent la titllava d'ignorant, entre moltes altres coses.

I després d'aquesta onada de crítiques i assetjament a les xarxes socials, sobretot a Twitter, Lolita ha acabat explotant.

«La gent és tonta? Que escoltin bé el que diré sobre el feminisme! El masclisme no m'agrada, res del que acaba en -isme», explicava.

«Defenso la dona perquè ho soc, perquè soc mare, germana, tieta, neboda i neta. Però, sobretot, perquè ens maten. Per què he de tenir una etiqueta?», sentenciava furiosa.

«Tinc 63 anys i sé molt bé on soc», recalcava. «A la merda els que s'avorreixen. No em cal ser feminista per a defensar els drets dels éssers humans».

«Estic en contra dels que treuen la llibertat i la pau i dels que humilien les dones i els nens. Segueixo creient en l'ésser humà, sigui de la classe que sigui. Menyspreu als maltractadors», afegia.

«Quina vergonya, quina ignorància i quin avorriment teniu el que em titlleu d'ignorant! Em feu riure», prosseguia.

«Us hauria de fer vergonya parlar sense saber. Quina pena de Twitter! S'ha convertit en un cistell d'escurçons avorrits».

I, finalment, comunicava la dràstica decisió que ha pres. «Me'n vaig de Twitter per sempre, no estic per aguantar impertinències. No sou jutges. I ho sento pels altres, però no estic perquè em jutgin», tancava.

I davant aquesta explosió per part de la filla de la Faraona, els usuaris no han pogut evitar respondre, cosa que ha avivat encara més el foc.

Les paraules de Lolita Flores sobre el feminisme encenen les xarxes

«No era més fàcil reconèixer que t'has equivocat i que has parlat des de la ignorància? No es tracta de ser feminista o no ser feminista. Es tracta de saber què significa feminisme i què no», li comentava un tuiter.

«Que sigui el que ella vulgui, però primer hauria de saber què significa abans d'atribuir al feminisme una definició que no és correcta».

D'altra banda, una altra seguidora no dubtava a recalcar que «tu has jutjat sense ser jutge. Si no entens ni comprens el que és el feminisme, no en parlis».

«Primer informa't i després opina. L'únic culpable que hagis quedat com una garrula i hagis fet el ridícul, ets tu. Bon viatge. Tanca al sortir i no tornis», sentenciava un altre internauta.

Encara que també hi ha hagut qui ha entès la seva postura i l'ha defensat: «Em quedo al·lucinada! Tu, la teva mare, germana, filla, nebodes... Sou dones lliures, bona gent preferentment».

«Sempre heu fet el que heu volgut, és que no us cal etiqueta. I menys del feminisme radical, que només les representa a elles. T'estimem, Lola!», deia un altre usuari.

Pitingo, amic de la cantant, també ha volgut donar-li suport: «Lolita, no facis cas. Tu ets molt gran i tens uns valors que molts voldrien tenir. Et va criar la gitana més moderna i oberta de tots els temps. NI CAS. No ofèn qui vol, sinó qui pot. T'estimem molt».