Georgina comparteix la seva primera imatge amb tota la família i les xarxes socials es fixen en els seus pits

La model ha escrit junt amb la imatge: «Crear amb tu l'amor i fer amb tu la vida»

 

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez estan vivint un dels millors moments de la seva vida sense cap dubte. El jugador del Real Madrid acaba de rebre la seva cinquena Pilota d'Or i, a més, acaba de convertir-se en pare junt amb la model. Per això mateix, per celebrar totes aquestes bones notícies, la model ha decidit compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram una preciosa imatge familiar on mostren clarament la felicitat que els inunda.

La model ha publicat al seu compte d'Instagram la primera imatge de tota la família al complet, amb tots els fills del jugador. Alhora, ha comentat les següents paraules: «Crear amb tu l'amor i fer amb tu la vida»

 

Cal destacar que la imatge que ha publicat Georgina ja compta amb més de 758.000 'm'agrada' i més de 6.000 comentaris. Concretament, les persones que apareixen en aquesta preciosa imatge són la parella i els seus fills - Cristiano Jr, Eva, Mateo i Alana - al sofà de la casa del jugador amb roba d'estar per casa.

 

Les xarxes socials es fixen en un detall

Com era d'esperar, la imatge no ha trigat a fer-se viral i, a aquestes hores, tothom coneix a la família de Cristiano Ronaldo al complet gràcies a les xarxes socials. Molts seguidors tant del futbolista com de la model s'han sorprès en veure un detall de la imatge i molts d'aquests no han dubtat en comentar-lo.

 

Alguns fans comenten a la publicació d'Instagram de Georgina la voluminositat dels seus pits i no dubten en fer-s'ho saber als comentaris amb frases com: «Quins pits més grans!» o «Els pits més bonics que he vist mai!». Com tot el món sap, a les xarxes no se'ls hi escapa res. 
 

 

Georgina Rodríguez junt amb Cristiano Ronaldo i el seu fill a quiròfan | Xarxes Socials 

L'esportista vol tenir tres fills més

El Nadal s'ha avançat sens dubte a casa del Ronaldo i la Georgina, ja que fa menys d'un mes va arribar a les seves vides la seva quarta filla, Alana, i la parella no pot estar vivint un moment més feliç.

 

Junts han format una gran família, tot i que com ha explicat el futbolista, en altres ocasions, no és suficient perquè la seva intenció és tenir tres fills més. Després de tants anys, sembla que Cristiano ja ha trobat, definitivament, la seva parella ideal i està disposat a complir el seu somni de tenir una gran i preciosa família. Probablement, el fet següent no sigui un nen sinó la boda de la parella, ja que ambdós encara ho tenen pendent. Veurem que succeeix els vinents mesos. 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris