Georgina Rodríguez porta el mateix abric de 3.800 euros de Paula Echevarría i crea polèmica

El va lluir durant el seu viatge a París on va acompanyar a la seva parella, Cristiano Ronaldo, al lliurament de la seva cinquena Pilota d'Or

 

De la nit al dia, Georgina Rodríguez s'ha convertit una de les persones més populars del moment. La seva relació sentimental com el futbolista Cristiano Ronaldo la va posar en el punt de mira, i el seu embaràs, part i presentació pública del rostre de la seva filla Alana Martina l'han col·locat en la part més alta de la premsa rosa. No obstant, les últimes reaccions sobre ella s'han generat després d'acompanyar al portuguès a París per al lliurament de la seva cinquena Pilota d'Or, on se la va poder veure amb un caríssim abric que no ha passat desapercebut.

 

Durant el vol i passeig pels carrers de la ciutat francesa, Georgina va lluir un luxós abric de pell i pèl autèntic de color gris dissenyat per Silvina Marotti. Aquest exclusiu disseny té un preu de 3.800 euros. Aquest va ser el gran abric que va lluir la parella de Cristiano Ronaldo a l'esdeveniment futbolístic, que va combinar tant de dia com de nit amb altres peces i complements de grans signatures de luxe com Chanel o la prestigiosa joieria Rabat.

 

El preferit de moltes famoses 

Ningú va poder apartar la mirada d'aquest abric de gairebé 4.000 euros i de pèl autèntic, justament el mateix que també ha enamorat a altres grans personalitats espanyoles com Eugenia Silvia o Paula Echevarría. L'actriu té un model igual que el de Georgina i també va decidir que París seria el lloc idoni per a lluir-lo. 

 

Polèmica pel pèl  

No obstant, aquest exclusiu abric —que no es va treure en tot el viatge— també ha causat gran indignació entre les persones contràries al maltractament animal i la utilització de les seves pells per a realitzar peces de roba i complements, ja que l'abric de Silvia Marotti podria estar confeccionat amb pell i pèl d'autèntica guineu. 

 

Paula Echevarría en su viaje a París con un abrigo de Silvina Marotti.

Paula Echevarría durant el seu viatge a París amb el seu abric de Silvina Marotti. | Cedida

 

 Comentaris

envia el comentari