Imatge de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez confessa la notícia de la seva filla i aporta una prova contundent

Georgina Rodríguez ha decidit explicar la veritat

Georgina Rodríguez no ha tingut cap problema a compartir amb tots els seus 'followers' de les xarxes socials què és el que menys agrada a la seva filla petita, Bella Esmeralda.

Tot i tenir com a pares dues de les persones més seguides del món, a la seva curta edat, aquesta bebè ja ha tret la seva pròpia personalitat.

Primer pla de Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez mostra totes les seves proves | GTRES

El 18 d'abril del 2022, Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo van viure un dels moments més agredolços de tota la seva vida. I és que, tot i que van tenir l'oportunitat de donar la benvinguda a la seva filla, malauradament, van patir una pèrdua terrible.

En un comunicat emès a través dels comptes d'Instagram, la model i el futbolista van anunciar que el seu altre nadó no havia aconseguit superar el part.

«Amb la nostra tristesa més profunda hem d'anunciar la mort del nostre fill», van assegurar Georgina Rodríguez i la seva parella, abans d'apuntar que la mort d'un fill «és el dolor més gran que uns pares poden sentir».

A més, tot i que no hi ha cap dubte que aquesta pèrdua va suposar un gran cop per a la parella, tots dos van decidir buscar suport en el naixement de Bella Esmeralda per superar aquests durs moments.

Fotomuntatge amb les cares de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo
Georgina Rodríguez i el futbolista han sabut gestionar el seu dolor | Catalunya Diari

«Només el naixement de la nostra filla ens dona la força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat. Bebè, ets el nostre àngel. Sempre t'estimarem». A més, van voler agrair tot «el suport i les cures» que van rebre de l'equip mèdic.

A hores d'ara, tot apunta que Georgina Rodríguez i l'esportista ja han aconseguit trobar la manera de bregar amb aquest dolor, i n'és una prova les imatges que mostren cada dia a les seves xarxes socials.

Ara, la parella sentimental del portuguès ha tornat a revolucionar Instagram amb una tendra imatge. I és que, la model no ha tingut cap problema a mostrar les proves que demostrarien la veritable personalitat de Bella Esmeralda.

Georgina Rodríguez i la seva filla són molt diferents

Georgina Rodríguez s'ha convertit en una de les grans estrelles de les xarxes socials. Durant els darrers anys, ha aconseguit posicionar-se com una de les 'influencers' més seguides i admirades.

I és que, després de veure'n el contingut a Instagram, no hi ha cap dubte que aquesta jove ha nascut per a això i ha sabut com treure partit a aquesta naturalitat que tant el caracteritza.

Ara, i després del gran enrenou que es va muntar al voltant de Georgina Rodríguez després del fitxatge de Cristiano Ronaldo a l'Al-Nassr, la 'influencer' ha compartit al seu compte d'Instagram una imatge molt emotiva.

'Storie' de Georgina Rodríguez amb la seva filla
Georgina Rodríguez comparteix aquesta tendra foto amb els seus seguidors | INSTAGRAM @GEORGINAGIO

Hi podem veure Georgina Rodríguez posant amb la seva filla als braços. Tot i que la cara de la model és d'autèntica felicitat, tot apunta que la nena no es troba gaire còmoda en aquesta situació.

I és que, malgrat que la seva mare és una de les reines de les xarxes socials, sembla que la filla de Cristiano no ha heretat el seu do.

«Ella, negant un 'selfie' a la seva mami», ha escrit Georgina Rodríguez, deixant al descobert que poc que agraden a Bella Esmeralda els focus i les càmeres de fotos.

Aquesta no és la primera vegada que hem vist Georgina Rodríguez presumir de família a les xarxes socials. Més d'una vegada, ha deixat sense paraules els seus més de 45 milions de seguidors amb els increïbles plans que organitza per a tots els seus fills.

Aquest dimarts, 17 de gener, la noia va publicar al seu perfil oficial unes instantànies en què apareixen tots plegats gaudint del Riyadh Winter Wonderland, un carnaval que se celebra en un parc temàtic ubicat en un dels districtes financers d'Aràbia Saudita.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp