Imatge de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez, obligada a canviar de feina: quant cobrarà?

Georgina fa que els seus seguidors es quedin en xoc

Georgina Rodríguez fa molts anys que es troba en un moment d'esplendor i sap que és una 'influencer' que moltes marques es rifen per lluir els seus productes. Està acostumada a posar i ho fa de la manera més professional, sabent que té dots per fer-ho i que el seu 'glamour' sedueix les firmes més potents del planeta.

El cas és que des que va saltar a la fama després de començar la seva relació amb Cristiano Ronaldo, la de Jaca s'ha anat obrint pas a poc a poc, i ho ha fet en un món tan complicat com el de la moda. Ser model de marca li encanta i així ho ha manifestat la mateixa Georgina.

La veritat és que la 'influencer' ha guanyat molt de protagonisme els últims dies. Estava més contenta que normalment perquè anunciava que seria «la primera cara internacional de la història» d'una firma de prestigi com Elisabetta Franchi.

 

Georgina Rodríguez desconcerta tothom després de canviar de feina

Estem parlant d'una firma que ha apostat fort per Georgina Rodríguez. S'ha anat coneixent com és el contracte milionari que hauria signat la dona de Cristiano i deixa glaçat qualsevol de mortal. A més, gràcies a aquest Georgina se seguirà fent d'or durant molt de temps.

Foto de Georgina Rodríguez al Festival de Cinema de Venècia 2022
Georgina Rodríguez té una nova feina molt ben pagada | Europa Press

El cas és que la 'influencer' espanyola hauria signat un suculent contracte per posar com a model de la marca Elisabetta Franchi. I és que desemborsarien per a ella ni més ni menys que 400.000 euros.

Estem parlant d'una quantitat elevadíssima que obtindria Georgina tan sols per ser imatge de la marca. Sens dubte, tot un contracte de somni que té impactats els seus milions de seguidors.

«Georgina Rodríguez és la protagonista ideal d'una narrativa individual i elegant. A més, està oberta a influències externes, estètiques, diferents cultures i noves vibracions que serveixen com el fil 'rouge' per a la col·lecció Primavera-Estiu 2023», diu el post de presentació de la signatura.

 

El suculent nou treball de Georgina com a model de marca

I és que en aquesta xifra tan espectacular no estarien incloses ni les presentacions a botigues ni la seva presència en esdeveniments vestint la roba de la marca esmentada.

D'altra banda, una reconeguda revista del cor ha contactat amb una font propera a aquesta firma i deixa clar que aquesta quantitat que ha sortit a la llum podria ser fins i tot més gran que aquests 400.000 euros dels quals es parla.

Primer pla de Georgina Rodríguez
Georgina canvia de feina i guanyarà una bona quantitat de diners per això | GTRES

Asseguren que «és possible que entre el contracte d'imatge global i les diferents iniciatives en què participi, amb la seva presència a 'photocalls', a 'front rows' en desfilades o a obertures de nous espais comercials, s'embossi prop del milió d'euros o que fins i tot el superi».

Elisabetta Franchi, una firma que tenia l'objectiu a Georgina

Elisabetta Franchi, creada el 1998, està en una etapa de plena expansió. Per aconseguir aquest objectiu «van buscar una cara potent, coneguda mundialment i que encarnés la imatge d'un tipus de feminitat 'sexy', sense renunciar a l'elegància. Hi entra Georgina», indica una coneguda editora.

La veritat és que «la marca vol expandir-se a gran escala als mercats llatí i asiàtic, i ella és perfecta per a això. Es tracta d'una dona llatina, que viu a l'orient pròxim, amb forta presència al món àrab, la porta cap a Àsia».

Finalment, s'indica que «l'aposta no podria ser més rodona. És important que les marques encertin amb la model que portarà el missatge que pretenen transmetre amb la roba. Crec que l'elecció és perfecta», explica Catarina Rito, famosa editora de moda a països com Portugal i Brasil.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp