Georgina Rodríguez dorm amb un luxós pijama de 2.700 euros

La parella de Cristiano Ronaldo no s'ha estat de res en mostrar el pijama de Louis Vuitton

Georgina Rodríguez, amb Cristiano Ronaldo
Georgina Rodríguez, amb Cristiano Ronaldo, ha saltat a la palestra pel preu del seu pijama   | CatalunyaDiari.cat

Georgina Rodríguez, l’actual parella de Cristiano Ronaldo s’està convertint en tota una influencer a causa del seu gust per la moda i del seu estil peculiar. Des que va saltar a la fama per la seva relació amb el futbolista, va passar de l’anonimat absolut a ser coneguda mundialment; d’una vida normal a una plena de luxes. Georgina es va acostumar ràpidament a les comoditats i a envoltar-se de gustos poc assequibles per la gent normal.

No hi ha dia que la parella del jugador del Reial Madrid no mostri les seves noves adquisicions en qüestió de moda; a la portuguesa li agrada destacar i mostrar el seu estilisme a través de xarxes socials com Instagram, on apareix habitualment amb peces de diverses marques de luxe com Chanel, Gucci, Balmain o Louis Vuitton.

Estilismes agosarats

Els seus ‘looks’ però, són criticats i venerats en la mateixa mesura, ja que resulten una mica xocants i a vegades poden resultar massa atrevits, recordant altres personatges controvertits pel seu estilisme com són les germanes Kadarshian.

Georgina Rodríguez llueix perfecta inclús amb xandall
Georgina Rodríguez llueix perfecta inclús amb xandall | INSTAGRAM

 

Sempre que Georgina es mostra en públic, en algun esdeveniment per exemple, el seu 'outfit' és analitzat minuciosament i genera tota classe de comentaris a les xarxes, alguns inclús de mofa, amb recomanacions de buscar-se un estilista que l’ajudi a escollir millor els seus vestits quan assisteixi a un acte oficial.

En les imatges que publica Georgina, se la pot veure fins i tot en xandall, una peça de vestir que és molt habitual en ella quan apareix jugant amb els seus fills, per exemple.

Un pijama de luxe

L’últim conjunt d’estar per casa que ha volgut mostrar la parella de Cristiano ha estat un còmode pijama de seda de la marca francesa Louis Vuitton, que ha ensenyat en una fotografia publicada a Instagram: un conjunt de dues peces format per pantaló i camisa, valorat en 2.700 euros

El pijama és de color marró, el color característic de la marca, amb un estampat d’il·lustracions de Grace Coffington i l’anagrama de Louis Vuitton. Un pijama de seda de sarga fluida que poques persones tenen el luxe de portar per anar a dormir.

Georgina Rodríguez amb el pijama de Louis Vuitton
Georgina Rodríguez amb el pijama de Louis Vuitton | INSTAGRAM

 


Comentaris

envia el comentari