IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La vida casolana de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo, a Instagram

La model, orgullosa de la seva petita, no ha pogut evitar compartir un vídeo d'Alana caminant

Georgina Rodríguez, una mare orgullosa que mostra les primeres passes de la seva filla petita
Georgina Rodríguez, una mare orgullosa que mostra les primeres passes de la seva filla petita | Instagram (georginagio)

Georgina Rodríguez, la parella de Cristiano Ronaldo, no ha pogut evitar sentir-se com una mare orgullosa en veure com la més menuda dels seus fills, Alana, comença a donar els seus primers passos. És per això que la ‘influencer’ ha compartit a través d’Instagram un vídeo de la seva petita caminant, molt decidida i amb els braços aixecats cap a un matalàs.

Alana aconsegueix mantenir l’equilibri, durant les poques passes que ha de recórrer per arribar al matalàs on s’acaba llençant feliç després d’haver aconseguit caminar una mica. Al vídeo també es veu com la seva filla Eva s’acosta gatejant, amb rapidesa, fins a la seva germana petita reclamant una mica d’atenció per part de la seva mare. Durant la curta duració del vídeo, Georgina riu, mostrant la seva felicitat pel que acaba d’aconseguir la seva filla i l’anima que segueixi caminant.

Alana dona les seves primeres passes
Alana dona les seves primeres passes | Instagram (@georginagio)

 

Aquest però no és el primer vídeo que la model comparteix d’un dels seus fills. Des del primer moment, s’ha mostrat sempre molt orgullós d’ells i per això no dubta en deixar-ne constància a les xarxes socials. Georgina va compartir també, un vídeo dels seus fills jugant amb ella mentre feia una mica d’esport i un altre d’un dels petits donant les seves primeres puntades de peu a una pilota amb Cristiano.

Georgina Rodríguez amb el pijama de Louis Vuitton
Georgina Rodríguez amb el pijama de Louis Vuitton | INSTAGRAM

 

Georgina dorm amb un luxós pijama de 2.700 euros

La model compartia a través d'Instagram una de les seves últimes adquisicions per anar còmode per casa. El conjunt es tracta d'un pijama de seda de la marca francesa Louis Vuitton: un conjunt de dues peces format per pantaló i camisa, valorat en 2.700 euros. Així doncs, es tracta d'un pijama de sarga fluida de color marró, el color característic de la marca, amb un estampat d'il·lustracions de Grace Coffington i l'anagarama de Louis Vuitton. 


Comentaris

envia el comentari