Georgina Rodríguez torna al gimnàs una setmana després de donar a llum

La decisió ha generat debat a les xarxes i quantitat de sentiments oposats

 

Me encanta Maravilla de gym #amplitud #buenrollo #cr7crunchfitness @cristiano

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

En prou feines fa una setmana Georgina Rodríguez ingressava a l'hospital per donar a llum a la seva filla, Alana Martina, que va néixer diumenge passat en un part sense complicacions. Ara, Georgina ha tornat a les seves rutines i ha compartit un vídeo en el seu compte d'Instagram on se la veu entrenant en un gimnàs.

  

L'exercici que realitza sembla senzill però demanda de gran concentració i esforç, ja que requereix molta força i equilibri. En les imatges, com recull 'Hola', la hi pot veure damunt d'un 'bosu', una espècie de semiesfera que serveix precisament per millorar aquestes coses. Sobre aquesta realitzava una «sentadilla» mentre realitzava moviments amb una pilota medicinal.

Molt ràpid per fer esport


Si s'ha de jutjar per les imatges, es dedueix que Georgina ja està completament recuperada del part, no obstant això, lluny d'alegrar als seus fans el que ha fet és preocupar-los i generar un intens debat sobre si el que fa és correcte o no. I és que segons els criteris mèdics habituals, les dones han de guardar repòs una mitjana de sis setmanes si el part és vaginal i vuit si es produeix per cesària, moment en què ja poden tornar a fer esport.

No obstant això, Georgina s'ha avançat moltes setmanes i ha alarmat als seus seguidors. Així es podien llegir comentaris tals com: «És molt ràpid per fer exercici. Has de cuidar-te després del part», «hauria d'estar guardant repòs!» o «Hauria d'estar descansant, no exercitant-se», entre altres. També s'han pogut llegir comentaris de suport i de sorpresa, tals com: «Jo no podia ni caminar encara però si està ben i sota supervisió fa bé» o «quina força de voluntat», entre altres.

El tema que pot semblar controvertit té una resposta simple: segons els especialistes consultats pel citat mitjà, «és important saber que no totes les dones es recuperen de la mateixa manera, ni tots els parts són iguals. Haurem d'anar sempre pautant els nostres exercicis i objectius concordes a la nostra pròpia realitat». Amb això, es donava a entendre que si ben pot ser que no anés l'ideal, en ser jove i estar en tan bona forma, Georgina pot haver-se reposat molt abans de l'esperat i fer esport no té per què perjudicar la seva salut.

 

Día de partido en familia @doloresaveiroofficial @ivana_rh @katiaaveirooficial

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

 

Alana Martina nació el 12-11-17 Ser madre y criar todo este tiempo de los pequeños de la casa me ha hecho experimentar una felicidad suprema, y ahora con la llegada de Alana Martina ya estamos todos al completo, más felices si cabe. Quiero agradecer al personal sanitario la atención impecable que nos ha brindado antes, durante y tras el parto. Asimismo, a nuestros familiares, amigos y conocidos por las llamadas, mensajes, visitas, detalles que han tenido estos días con nosotros y por el seguimiento del embarazo y el parto. Y, por último y no por ello menos importante, a todos los seguidores que nos apoyan y nos mandan sus mejores deseos y buenas energías en forma de mensaje. Estamos muy felices y agradecidos con Dios por la salud de nuestra pequeña Alana Martina y por supuesto la de nuestros otros 3 pequeños de la casa, a quienes estoy deseando abrazar y comérmelos a besos. Es precioso ver a mi madre cómo calma a Alana Martina en su pecho. No cambio esta sensación por nada. Amo a mis padres, amo a mi familia. ¡Gracias a todos! /a>

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el


Comentaris

envia el comentari