Gerard Piqué ajuda a la seva mare després de ser intervinguda pel trencament d'un lligament

Els darrers mesos estan sent bastant complicats per al blaugrana
La família de Gerard Piqué i la cantant Shakira | CatalunyaDiari.cat

 

Gerard Piqué, una de les cares més reconegudes del club del Barça, no està passant pel seu millor moment a l'àmbit privat. En aquest sentit, el blaugrana està envoltat de rumors sobre la ruptura amb Shakira i, a més, la seva mare, Montserrat Bernabéu, ha passat pel quiròfan.

  

En aquest sentit, la mare de Piqué acaba d'experimentar una lesió més pròpia de l'esportista, ha tingut un trencament del lligament. Per aquest motiu, la progenitora de Gerard ha hagut de ser intervinguda a l'hospital.

Segons informa 'Vanitatis', la mare ha patit aquesta lesió a la cama dreta. L'afectació li ha fet passar per cirurgià, per tal que pugui començar la seva recuperació i començar amb 'bon peu' el 2018. De moment, ara toca fer pinya i ajudar en tot el que es pugui. Així ho fa el seu fill, que l'ha ajudat.

 

Gerard dona un cop de mà per cuidar a la seva mare 

En aquest sentit, el blaugrana l'ha recollit tan aviat com ha rebut l'alta mèdica. A més, ja a la seva llar, el seu pare i el seu germà, Marc, també l'han ajudat. L'home de la mare de Piqué va preparar tot perquè ella jo no hagués de fer cap esforç al seu trasllat –també va preparar una cadira de rodes. Per la seva banda, el germà de Gerard va anar amb ella al metge per tal de veure si el procediment havia estat exitós. Segons informa el citat mitjà, tot indica que la recuperació de Montserrat és positiva.

 

Imatge del pare i la mare de Gerard Piqué | CatalunyaDiari.cat

La seva situació amb Shakira

En els darrers mesos Shakira i Piqué no han demostrat estar al seu millor moment en l'àmbit sentimental. Envoltats pels rumors de ruptura, cadascun dels seus passos ha estat seguit per l'atenta mirada de milers de càmeres i mitjans de comunicació. A més, en els darrers dies han estat al centre del debat per una polèmica que van tenir amb alguns reporters encarregats d'enregistrar imatges de la parella. 

 

Comentaris