Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.

Gerard Piqué i Clara Chía ja saben on viuran (i la decisió farà plorar a Shakira)

El ja exfutbolista i Clara Chía prenen una decisió que portarà cua

Gerard Piqué i Clara Chía ja poden fer la seva. El futbolista, alliberat, ja ha penjat les botes de manera oficial i tot sembla indicar que es mantindrà en l'anonimat durant un temps. El cert és que ho necessita, no ho discutirem. En cinc mesos, la seva vida ha patit un terrabastall sense precedents: s'ha separat de Shakira, ha deixat el Barça i els seus fills se n'aniran a viure als Estats Units amb la cantant. 

Sí, la vida —es vulgui o no— li ha canviat. Potser per això (per no fer tant de canvi), Piqué ha decidit que no es comprarà una casa nova per a viure-hi amb Clara Chía. Al contrari, aprofitarà una de les que ja tenia. En concret, aprofitarà la vivenda que ja tenia a Eslplugues de Llobregat i on vivia amb Shakira i els seus fills. 

Volies cafè, doncs té: dues tasses. És, com a mínim, la informació que ha revelat el periodista de Telecinco, Antonio Rossi. Segons aquests, la mansió d'Esplugues és l'espai escollit per la parella per a començar una nova etapa junts. 

Imatge de la casa de Gerard Piqué a Esplugues de Llobregat.
Gerard Piqué i Clara Chía se n'aniran a viure a la casa d'Esplugues de Llobregat que el jugador compartia amb Shakira. | Google Street View.

«La idea de Piqué és instal·lar-se a la nova casa quan marxi Shakira», deia Rossi, mentre assegurava: «Els pares de Shakira també abandonaran la casa quan la cantant marxi». 

No a Andorra

Molts mitjans de la premsa del cor van especular el passat cap de setmana amb la possibilitat que Gerard Piqué marxés a Andorra. L'exfutbolista volia allunyar-se de la pressió mediàtica amb la seva parella i Andorra semblava un bon destí. 

El de la Bonanova hi té negocis (hi té un club de futbol) i tot semblava indicar que les peçes encaixaven. Però no. Finalment sembla que es quedarà al costat de la seva estimada Barcelona

«No vol fiscalitzar la seva vida a Andorra. Piqué ha decidit que viurà amb Clara Chía a la casa que compartia amb Shakira i els seus fills», assegurava Antonio Rossi. 

Piqué i Chía... a la mansió de Shakira

El cert és que es tracta d'una mansió molt equipada i amb tota mena de luxes. La casa té 3.800 metres quadrats i, a més a més, compta amb piscina, gimnàs, diverses terrasses, una infinitat de lavabos... i un cinema!

Sí, té de tot; i sí, hi estaran bé.