Imatge de la portada d'Hola amb Piqué i Clara Chia.

Surt la foto més esperada: Piqué i Clara Chía, agafats de la mà i a cara descoberta

La revista ¡Hola! publica en exclusiva una sèrie de fotos de Gerard Piqué i Clara Chía Martí en una boda a la Costa Brava

Sí, ja és oficial del tot. Ja va més enllà d'una foto mal enfocada, d'una intuïció o d'un rumor del polèmic The Sun. Gerard Piqué i Clara Chía Martí van de debò. Ho confirma, si més no, la revista ¡Hola!, amb una fotografia on es pot veure el futbolista del Barça i la jove de 23 anys agafats de la mà. 

Imatge de Piqué i Clara Chia.
Gerard Piqué i Clara Chia, fotografiats acudint a una boda en una publicació exclusiva de la revista ¡Hola!. | ¡Hola!

Els fotògrafs de la revista madrilenya van enxampar la parella arribant a la boda d'uns amics. Ho feien somrients, agafats de la mà i molt mudats. Segons la publicació, es tracta de la presentació oficial de la parella en societat. Digues-li societat, diga-li jet set barcelonina. 

La presentació oficial, en una boda a la Costa Brava

I pel que sembla, el central ja ha passat pàgina. Bé, les fotografies així ho demostren. El que està clar és que el jugador del F.C.Barcelona ja no vol amagar què sent per la jove Clara Chía i ho ha demostrat duent-la a una boda. Lluny de formalismes, Clara Chía, de 23 anys, va presentar-se a la boda amb els cabells sense recollir i sense maquillatge. A més a més, duia un senzill vestit multicolor. 

Tots dos van acudir a la boda d'un dels grans amics del futbolista,  Albert Pedret. La boda, on Piqué va acudir-hi acompanyat de la jove estudiant de Relacions Públiques, es va celebrar a Mas Terrats, una casa rural a Pontós, a la Costa Brava

Alguns dels presents a la boda expliquen a la revista ¡Hola! que Piqué i Chia no es van estar de res. Al contrari, en cap moment es van tallar a l'hora de fer-se petons i mostrar-se l'efecte habitual d'una parella que acaba de començar. 

I Shakira, mentrestant... 

El cert és que, a jutjar per les últimes imatges publicades per Telecinco, la cantant colombiana no passa pel seu millor moment. Se la va poder veure, lleugerament desmillorada, en un parc amb els seus fills Milan i Sacha. 

Tot plegat, en el mateix moment on es comença a assegurar que Shakira estaria pensant dur Piqué als tribunals per la custòdia dels petits. Ara, però, tot són rumors, ja que també s'assegura (segons el diari madrileny AS), que el jugador valoraria fitxar l'estiu vinent per l'Inter de Miami dels Estats Units per a així estar a prop dels seus fills. 

Això sí, el cert és que no deixa de ser un rumor. Per ara, no està clar que Shakira s'hagi endut definitivament els petits als Estats Units, per la qual cosa no se sap quina serà la directriu que Gerard Piqué prendrà amb el seu futur més immediat. S'haurà d'esperar.