IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gerard Piqué compara el vídeo del fill de Messi cantant 'El Joan petit quan balla' amb les acusacions d'adoctrinament a Catalunya

El futbolista ha comentat: «Si es que a Catalunya no parem d’adoctrinar als nens amb el ‘Joan petit quan balla’»

Captura del comentari de Piqué al vídeo de Leo Messi.
Captura del comentari de Piqué al vídeo de Leo Messi. | Instagram

Avui es feia viral el vídeo del fill petit de Leo Messi, Mateo, cantant al ritme de la coneguda cançó infantil catalana 'El Joan petit quan balla'. A la gravació, Mateo està assegut a la cadireta als seients posteriors del cotxe, i mentre sona la cançó va cantant mentre balla i pica de mans a la seva cadireta. La versió d'aquesta cançó que sona al cotxe de Messi és la del grup Mainasons, que recupera cançons infantils populars catalanes i les versiona amb ritmes moderns. El que pocs esperaven era el comentari del company de Messi al Barça, Gerard Piqué. El blaugrana no ha trigat a donar la seva opinió sobre el vídeo assegurant: «Si és que a Catalunya no parem d'adoctrinar als nens amb el 'Joan petit quan balla'».

Molts usuaris d'Instagram se n'han adonat del comentari de Piqué, que fa referència a l'acusació del PP a la Generalitat d'adoctrinar als nens a les escoles perquè siguin independentistes, i han lloat les seves paraules.

 

JOAN PETIT QUAN BALLA

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el


Comentaris

envia el comentari