Fotomuntatge de Gerard Piqué i la seva nova parella en un festival a la Cerdanya.

Gerard Piqué es deixa veure amb la seva nova nòvia: fotos molt íntimes

Enxampen Gerard Piqué i la seva nova parella junts en un festival a la Cerdanya

Des que van començar a circular els primers rumors a les xarxes socials sobre una possible nova relació de Gerard Piqué, no han deixat de sortir a la llum noves informacions gairebé cada setmana. 

Fa poc, gràcies al podcast Mamarazzis de Laura Fa i Lorena Vázquez, i al diari britànic The Sun, coneixíem el nom, l'edat i la professió de la nova parella del blaugrana.

La noia que havia aconseguit enamorar el català era Clara Chia Martí, una estudiant de 23 anys que sembla que, des de fa un temps, treballa amb ell. I també la setmana passada un presumpte 'club de fans' de la noia s'encarregava de revelar fotos seves a través d'un compte d'Instagram, tot i que la jove havia esborrat totes les seves xarxes socials.

De totes maneres, ara s'ha acabat de confirmar que tots els rumors eren certs. I és que aquest cap de setmana els han enxampat junts en un conegut festival de la Cerdanya.

Fotomuntatge de Gerard Piqué i la seva nova xicota Clara.
Surten a la llum les primeres fotografies de la parella junta. | CatalunyaDiari

Gerard Piqué i la seva nova nòvia, junts per primer cop

Així és, Gerard Piqué i Clara Chia, la seva nova il·lusió després de la seva mediàtica separació de Shakira, han estat enxampats junts gaudint del Summerfest Cerdanya.

I és que sembla que la parella ha decidit deixar d'amagar-se. O això és el que es pot extreure de les fotografies que han vist la llum aquest cap de setmana.

En aquestes fotos se'ls pot veure a tots dos molt afectuosos al concert de Dani Martín del passat divendres. Acompanyats del pare i del germà del futbolista i d'alguns amics, no van dubtar a deixar clar que la seva relació està més que consolidada. «Es van fer petons i hi va haver molts gestos de complicitat: abraçades, carícies», asseguren alguns periodistes.

Allau de crítiques a les xarxes socials

Ràpidament, tots dos van ser captats pel públic que assistia al concert i les imatges i vídeos que demostraven el seu amor no van trigar a circular a través de les xarxes socials. Un fet que ha provocat que els usuaris reaccionessin a les fotografies que demostren que Piqué ja ha deixat enrere la cantant colombiana.

«No saben encara com es repartiran els fills i aquest ja va amb una altra. Zero prudència», escriu un usuari a Twitter. «No li costa gens estar amb una altra tan ràpidament», assegura un altre.

Molts altres van recordar l'exparella de l'esportista, tot assegurant que Piqué ha girat full molt de pressa. «Shakira no es mereixia això», «Llavors Piqué sí que pot refer la seva vida, però obliga Shakira a quedar-se a un país on ha d'estar tancada», «S'ha buscat una Shakira jove».