YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gerard Piqué de festa per Barcelona mentre Shakira està «vivint els moments més durs de la seva carrera»

Una reportera de Tele 5 afirma haver-se trobat al jugador a les 3 de la matinada en una de les discoteques de la ciutat

Imatge d'arxiu de Shakira i Piqué.
Imatge d'arxiu de Shakira i Piqué. | Cedida

La reportera del programa de Divinity 'Cazamariposas', Laura Roigé, va explicar al programa que la nit abans —dimecres— s'havia trobat, a les 3 de la matinada, a Gerard Piqué de festa en un dels locals de la zona alta de Barcelona. 

Un fet que la directora i presentadora Núria Marín no va desaprofitar: «Estava content? Sí, molt alegre», «Estava amb dones? Sí, hi havia noies a l'aguait», preguntava Marin a la seva companya amb el to característic del programa. Posant l'accent en l'estat anímic del jugador del Barça, la reportera afirmava que: «No se'l veia molt afectat pels rumors de crisi ni per l'estat de salut de Shakira». 

Minuts després, un paparazzi del programa revelava que fons pròximes a la parella asseguren que la relació entre Piqué i Shakira està bé però que ella «està molt trista i afectada per la situació que està vivint» i afegia que «els problemes de salut de Shakira són molt pitjors dels que s'han publicat». 

El pitjor any de Shakira

Shakira està passant pels pitjors moments de la seva carrera professional. L'artista colombiana anunciava el passat 14 de novembre la cancel·lació de tota la gira 'El Dorado', el seu últim treball discogràfic, fins al 2018, per una hemorràgia a les cordes vocals després de forçar massa als assajos. 

En un comunicat a les xarxes socials, la colombiana anunciava: «Als meus fans i amics, aquests últims mesos els he dedicat a assajar la meva gira. No obstant això, dies abans de començar els meus primers concerts, he hagut de viure els moments més durs de la meva carrera. A finals de juliol, en un control rutinari i abans de començar a dissenyar aquesta gira, vaig confirmar que les meves cordes vocals es trobaven en perfecte estat. No obstant això, a la fi d'octubre, a la recta final dels meus assajos, vaig sentir una ronquera inusual que m'impedia cantar. Els metges van detectar que s'havia produït una hemorràgia en la meva corda vocal dreta».


Comentaris

envia el comentari