Gerard Piqué

Gerard Piqué, de festa amb dues noies de Telecinco molt conegudes

Gerard Piqué va gaudir de la companyia de dues de les joves més famoses de Mediaset

Gerard Piqué, des que es va anunciar la seva separació amb Shakira, ha esdevingut el personatge mediàtic que més interès genera en aquest moment. Són moltes les informacions que estan apareixent sobre la seva vida de solter actual. I una ha revelat que ha estat de festa amb dues dones molt conegudes de Telecinco.

En concret, s'ho ha estat passant d'allò més bé al costat de dos exconcursants de La isla de las tentaciones. Ens estem referint a Fani i a Gal·la.

Gerard Piqué de festa amb dues temptacions

El defensa culer, des que va trencar amb la seva parella, sembla que està gaudint plenament de la seva solteria. Així es va descobrir fa uns dies, en informar-se de la greu crisi sentimental que passava per la seva suposada infidelitat. En efecte, va ser Lorena Vázquez, a Mamarazzis, la que va revelar que està «desfermat».

«Fa moltes sortides nocturnes amb amics per les discoteques del centre de Barcelona», deia la periodista.

I precisament en una d'aquestes festes és on ha coincidit amb dues de les noies més populars de Mediaset. Segons ha publicat Informalia, Gerard va estar el passat mes de maig en una discoteca de Salou on Fani i Gal·la feien un bolo. Encara més, ha revelat que hi va anar amb dos amics i companys d'equip.

Imatge de Fani Carbajo.
Fani va ser una de les famoses amb què Gerard Pique va estar de festa. | GTRES
 

Pel que sembla, tots tres van optar per situar-se en un reservat per així no ser l'objectiu de les mirades indiscretes dels altres clients del local. Un reservat a qui, avançada la nit, van acudir les dues exconcursants de La isla de las tentaciones. I allí tots junts s'ho van passar d'allò més bé ballant i compartint copes.

Però aquí no va acabar tot. Segons ha revelat l'esmentat mitjà, elles van marxar després amb els jugadors a l'hotel on s'hostatjaven. Un hotel on van decidir continuar la nit de festa, i de la qual ja no se saben més dades.

Imatge de Nico i Gal·la a 'La isla de las tentaciones'.
Gal·la va ser la segona famosa que va gaudir d'una vetllada amb els futbolistes. | Telecinco

 

De moment, cap dels protagonistes de la vetllada no ha volgut confirmar o desmentir la notícia. Han optat pel silenci, encara que no sabem si els deu haver agradat aquesta notícia a les seves respectives parelles assabentar-se d'aquesta reunió nocturna. I més si tenim en compte les crisis i constants rumors d'infidelitat que envolten la parella formada per Fani i Christopher, que acaben de passar per l'altar.

Gerard Piqué i el seu ritme de vida actual

El futbolista del Barça no només ha vist que s'han revelat les seves sortides nocturnes, sinó també els diners que es gasta. Al programa Socialité ha parlat el fotògraf Jordi Martín, que ha explicat fins i tot que Gerard Piqué ha estat veient-se amb una ex mentre seguia amb Shakira. I ha deixat de manifest el malbaratament que el culer està fent ara.

Primer pla de Piqué rient
Gerard Piqué sembla que està gaudint al màxim de la seva vida de solter. | CatalunyaDiari

 

Exactament, ha explicat que «fa 12 anys que vaig darrere seu i són molt conegudes a Barcelona les festes que fa. Encara que el que em recalquen és que darrerament està desfasat, està sortint moltíssim amb Riqui Puig i s'està gastant unes grans quantitats de diners en discoteques i restaurants. I surt fins a altes hores de la matinada».

«Depenent del dia, però, pel que em diuen, es gasta un mínim de 2.000 euros cap amunt per dia. És clar, aquesta quantitat per a ell és irrisòria».

Totes aquestes informacions de la seva vida privada no deuen haver agradat gens al futbolista, que està al focus mediàtic. I ara ho estarà més per una qüestió professional en aquest cas. Sí, perquè s'acaba de fer públic que l'entrenador del Barça, Xavi, li ha comunicat que no compta amb ell per a la temporada que ve.

▶️ Las noches locas de Gerard Piqué: gasta 2.000 euros por noche