Gerard Piqué ja no dedica els seus gols a Shakira

Durant el seu últim partit ja no va fer la seva habitual dedicatòria amb els braços encreuats i fent el número 22 amb les mans

Gerard Piqué acostumava a celebrar els seus gols amb una dedicatòria a Shakira
Gerard Piqué acostumava a celebrar els seus gols amb una dedicatòria a Shakira | Cedida

Des que va començar la seva relació, Piqué dedicava tots els gols que marcava durant els seus partits a Shakira, que el seguia des de la llotja, amb un gest molt fàcil de reconèixer. Ara bé,sembla que les últimes informacions sobre el distanciament entre els dos famosos cada vegada cobren més força. Aquest dimecres, el central català va marcar un gol a la porteria del Real Murcia, però sense fer la tradicional dedicatòria a la seva parella. 

No va celebrar el gol de la mateixa forma

Després de marcar el 2-0, el català va somriure, es va abraçar amb els seus companys i durant un moment molt breu va buscar amb la mirada la seva família a la graderia. En aquell moment és quan s'esperava que realitzés el seu gest habitual, amb els braços encreuats i fent un 22 amb les mans, però el futbolista va abaixar la mirada, i va continuar caminant.

Problemes cada vegada més evidents

Tot i que la falta de dedicatòria resulta una mica sorprenent, la veritat és que no es tracta de la primera vegada que un gest de Piqué obre el debat sobre l'estat de la seva relació amb Shakira aquesta temporada. Fa dos mesos, després de marcar un altre gol davant l'Espanyol, va introduir un petit canvi en la seva celebració.

Si bé és cert que va encreuar els braços, també és veritat que una de les seves mans va oblidar el 2, i va preferir ensenyar el dit del mig. I de la mateixa forma que ara, els rumors sobre una possible crisi amb Shakira van aflorar. En aquesta ocasió, a més, la situació empitjora, després de les últimes informacions sobre els dos.

La setmana passada, va sortir a la llum que el futbolista va fer plorar la cantant en públic, cansada del seu malhumor i les seves cares. Tot això sumat als problemes de salut de l'artista, que l'han obligat a posposar la seva gira fins al 2018. Tot i això, Shakira i Piqué esperen revertir aquest dur moment, i que el seu amor aguanti, sobretot pel bé dels dos fills que tenen en comú, i el Nadal és l'època perfecta per ajuntar la família. 

El gest amb què Piqué dedicava els seus gols a Shakira
Gerard Piqué va ensenyar el dit del mig amb una de les seves mans | Youtube

Comentaris

envia el comentari