Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gerard Piqué.

Piqué podria haver jugat a tres bandes durant la seva relació amb la Shakira

El català novament assenyalat per una suposada infidelitat

Gerard Piqué s'ha convertit en un dels homes més polèmics del moment, sobretot després de conèixer-se la darrera exclusiva del programa Socialité. I és que tot apunta que la història es repeteix, però en aquest cas, la víctima podria ser la mateixa Clara Chía.

Des que va decidir trencar la seva relació amb la Shakira i fer oficial el seu actual romanç, no hi ha ni un dia que no se'n parli. I molt més després de la demolidora cançó que la seva exdona li ha dedicat amb el productor argentí Bizarrap.

Imatge de Gerard Piqué en un directe de la Kings League.
Gerard Piqué fa broma amb els fets | Twitch

El passat 11 de gener, la colombiana no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de carregar contra Gerard Piqué amb frases tan lapidàries com «em vas deixar de veïna la sogra, amb la premsa a la porta i el deute a Hisenda».

Però, i per si això no fos poc, la de Barranquilla tampoc va tenir pietat amb la nova parella del futbolista, a qui va comparar amb un «Twingo» o amb un «Casio».

Des d'aleshores, l'exjugador del Barça i la seva nova parella s'han mostrat més units i feliços que mai, en un intent per no tirar més llenya al foc. I, encara que el català sembla estar-hi molt tranquil, fa unes hores Socialité ha revelat una exclusiva que podria suposar un abans i un després en aquesta relació.

Gerard Piqué podria haver tornat a caure en la temptació

Gerard Piqué ha tornat a ser assenyalat amb el dit. I és que, segons ha revelat en exclusiva el programa Socialité avui mateix, dissabte 21 de gener, diversos mitjans internacionals apunten una suposada nova infidelitat de l'exfutbolista.

Després de sortir a la llum que a Clara no li hauria agradat gens que el seu xicot s'hagi pres a riure tota aquesta polèmica, aquest format de Telecincono té bones notícies per a ella.

I és que, tal com ha assegurat una de les reporteres del programa, «segons sembla, fa tot just un any, van veure Gerard Piqué parlant amb una noia en una discoteca i en una actitud molt afectuosa quan iniciava la seva relació amb Chía».

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
Gerard Piqué podria haver enganyat Clara Chía amb una altra dona | GTRES

«Sembla que les històries de Clara, Shakira, la nova noia i Gerard Piqué estan interconnectades, segons ens explica una testimoni que va ser aquella nit al local de Barcelona», apunta la comunicadora.

A més, la confident de Socialité no ha tingut cap problema per revelar alguns dels detalls d'aquell dia. Segons aquesta periodista anònima, aquesta suposada infidelitat es va produir, «sobre aquestes dates, l'any passat, al restaurant 'Feroz', del carrer Tusset[Barcelona]».

Fins i tot, segons apunten diversos mitjans internacionals, «el futbolista, Gerard Piqué, ha estat infidel a la seva xicota, Clara Chía, amb una jove advocada que també viu a Barcelona».

De fet, una altra testimoni ha assegurat al programa que aquesta no seria «la primera vegada que els veu per allà». Tot i que, fins aquella nit, «sempre per separat».

«Quan els vaig veure parlar, vaig pensar que es coneixien d'abans. Després se'n van anar a una zona a part…», assegura aquesta persona anònima, abans de confirmar que primer va entrar ella i després Gerard Piqué «com si volguessin que ningú els veiés junts».

Imatge de Piqué.
La suposada nova infidelitat de Gerard Piqué, al descobert | Europa Press

Amb aquesta estranya actitud, l'esportista podria haver confirmat que coneix aquesta noia des de molt abans d'aquella suposada i polèmica nit. «Tota Barcelona sap que van festejar fa dos o tres anys».

«De fet, des de llavors, són diverses les propostes que li fan per parlar. Molts periodistes la segueixen i s'hi han posat en contacte, però ella no vol», ha assegurat aquesta periodista anònima.

Finalment, i malgrat que Socialité coneix la identitat d'aquesta jove, han decidit no fer-la pública per salvaguardar-ne la privadesa. Encara que el que sí que ha compartit, són les seves característiques físiques.

«És una noia catalana molt maca, de 23 anys, cabell castany, molt prima, de llavis gruixuts, amb els ulls esquinçats, nas arremangat i trets molt juvenils», conclouen.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp