Gerard Piqué en una imatge en una promoció a Madrid.

Gerard Piqué pren una dolorosa decisió just després de conèixer la seva nova nòvia

El futbolista català renuncia a una tradició per la seva nova parella

Gerard Piqué no deixa d'estar d'actualitat. Fa només uns dies sortia a la llum el nom de la seva nova parella i noves dades que no deixaven indiferent ningú. I cada cop se sap més informació sobre l'estil de vida que el blaugrana porta, després de separar-se de Shakira el passat mes de juny.

Ara, a més, s'ha sabut que el català ha hagut de renunciar a una tradició molt important dins de la seva família. I la decisió l'hauria pres pel bé de la seva nova relació i per allunyar-se del focus mediàtic.

Fotomuntatge de Gerard Piqué i Clara Chia, la seva xicota.
Gerard Piqué i la seva nova xicota Clara. | CatalunyaDiari

Gerard Piqué renuncia a les seves vacances

Fa anys que hi ha una tradició dins de la família Piqué: passar uns dies de vacances a casa dels avis, a Lloret de Mar. Tanmateix, aquest any aquesta tradició perilla. I el motiu és la nova relació que el defensa ha començat amb Clara, una estudiant de 23 anys. 

L'escàndol al voltant de Gerard Piqué és tan gran que hauria pres la decisió de renunciar a aquestes vacances. I és que ara mateix el que vol és allunyar-se de les càmeres, dels rumors i de les crítiques constants. A més, vol evitar que els seus avis siguin preguntats pels periodistes per la seva nova parella o per la separació de la cantant colombiana.

Tot i això, sens dubte, l'esportista estaria planejant unes vacances alternatives i lluny de la premsa. Encara que no se sap si les setmanes que queden d'estiu les passarà amb els seus fills, amb la seva xicota o potser amb amics.

Shakira, cada cop més a prop de Miami

D'altra banda, l'artista estaria gaudint de les seves vacances lluny de Barcelona. De fet, se l'ha vist recorrent diverses parts del món: a les platges de Mèxic, fent surf a Cantàbria i, fins i tot, a Miami, on, segons fonts properes a la cantant, voldria anar-se'n a viure amb els seus fills els pròxims mesos.

Tanmateix, encara que Shakira està disposada a deixar-ho tot enrere i començar de zero, la seva exparella no li estaria posant les coses fàcils. I és que Gerard Piqué no vol cedir davant el fet que la colombiana s'emporti tan lluny els seus dos fills, Milan i Sasha.

Shakira
Shakira vol marxar a viure a Miami. | EP

De fet, el blaugrana li hauria imposat algunes condicions si vol marxar a Miami. Una d'elles seria pagar-li cinc bitllets d'avió a l'any en primera classe per anar a veure els nens I per si no n'hi hagués prou, Piqué també ha sol·licitat una gran quantitat de diners, en concret, 400.000 dòlars.

Una altra possibilitat seria que el futbolista se n'anés també cap a Miami, un fet que el portaria a canviar de club. Veurem si, més endavant, arriben a un acord i si, finalment, tots dos abandonen Barcelona o només ho fa Shakira.

▶️ El vídeo de la setmana