Gerard Piqué i Sara Carbonero es mofen d'Iker Casillas per la seva última foto a Instagram

El porter va respondre també al missatge del defensa del Barça

Iker Casillas i Gerard Piqué han deixat clar, que tot i la rivalitat futbolística que han tingut durant anys per ser jugadors de dos equips enfrontats, Reial Madrid i Barça, la seva relació avui en dia és prou bona. Sembla que els enfrontaments es queden als terrenys de joc i no traspassen a la relació personal que tenen tots dos.

Iker Casillas ha compartit una imatge seva amb 20 anys

Recentment de fet, ho han demostrat gràcies a una imatge que Iker Casillas ha compartit al seu compte d'Instagram. A la foto, en blanc i negre, es podia veure el porter fa uns quants anys, quan només en tenia 20. L'excapità del Reial Madrid posava de forma peculiar, saltant.

Al comentari de la foto hi afegia: «fa molt, molt, però que molt temps, va haver-hi un dia que vaig posar d'aquesta manera per realitzar la meva primera sessió de fotos fora del món del futbol». Va ser durant el mes de febrer de l'any 2000, segons ell mateix va detallar.

A Iker Casillas no se li va acudir una altra cosa que acabar el comentari preguntant: «Us fa mal a la vista o, per contra, us agrada?». Aquest va ser el punt de partida d'un gran nombre de comentaris de mofa dirigits a l'actual jugador de l'Oporto. Entre tots ells també s'hi troba el de Gerard Piqué.

Els ‘zascas’ de Piqué i Carbonero

El central del Barça no va trigar a comentar la imatge, «Les sabates són delicte», publicava el català, mofant-se així de la forma de vestir de l'Iker en aquells moments. Casillas per la seva banda no va poder evitar contestar-li: «eren la moda de l'època», explicava. Aquest també bromejava amb Piqué a qui dedicava un missatge molt directe.

«Per cert, renovació NO MERESCUDA», va ser el comentari que Casillas va dedicar a Piqué, evidentment en to de broma, després que aquest hagi renovat recentment amb el Barça.

Mensaje de Gerard Piqué a Iker Casillas en Instagram
Missatge de Gerard Piqué a Iker Casillas a Instagram | Instagram

 

Respuesta de Iker Casillas a Gerard Piqué en Instagram
Resposta d'Iker Casillas a Gerard Piqué a Instagram | Instagram

 

També Sara Carbonero va decidir comentar la imatge de la seva parella, tot i que ella ho va fer molt més continguda. «Millor no et responc...», van ser les paraules de la periodista en resposta a la pregunta que Casillas havia fet a la seva publicació. 

Mensaje de Sara Carbonero a Iker Casillas en Instagram
Missatge de Sara Carbonero a Iker Casillas a Instagram | Instagram

 


Comentaris

envia el comentari