Gerard Piqué i Shakira se separen

Fonts properes a la colombiana asseguren que «ella no podia més»

Imatge de Shakira i Piqué amb els seus fills.
Imatge de Shakira i Piqué amb els seus fills. | Cedida

Fonts properes a Shakira han confirmat aquesta tarda que la cantant i la seva parella, Gerard Piqué, estan travessant una profunda crisi i per això haurien decidit trencar la convivència. Segons aquestes fonts, recollides per 'Cotilleo': «És una cosa seria i ella ha estat qui ha pres finalment la decisió. Ja no podia més amb la situació». Segons, el citat mitjà, les últimes declaracions de Gerard Piqué sobre el referèndum i l'independentisme haurien estat el motiu pel qual la cantant hauria pres la decisió definitiva. Sembla que la implicació del blaugrana en aquests temes ha perjudicat, des de fa mesos, la imatge de Shakira, que li hauria demanat al futbolista que es mantingués al marge d'aquestes qüestions.

Els mitjans internacionals ja feia mesos que especulaven sobre el tema i asseguraven que la parella no passava per un bon moment. És més, l’últim cop que van posar junts va ser durant la boda de Leo Messi, el passat juny. De moment ni la cantant ni el futbolista han confirmat la ruptura, però així ho asseguren fonts molt properes a l’artista. Aquestes fonts també apunten que la cantant ja hauria abandonat el domicili familiar.

A falta de confirmació oficial, cal destacar que fa molt que cap dels dos publicava una foto conjunta a les xarxes socials. Piqué penjava, fa unes setmanes, al seu compte d'Instagram una imatge en la qual es podia veure a Shakira d'esquenes amb els seus dos fills, però ell no apareixia a la fotografia. Tot i aquesta publicació del futbolista, els rumors de crisi seguien augmentant i sembla que amb raó.


Comentaris

envia el comentari