Àlex Casademunt de molt jove

El germà d'Àlex Casademunt parla de David Bustamante

La discogràfica del català ha decidit tancar rumors

El 24 de setembre estava previst que es fes el concert en homenatge a Àlex Casademunt a Madrid. No obstant això, per segona vegada, l'esdeveniment va ser cancel·lat. I això ha donat lloc a tota mena d'especulacions i rumors.

Precisament per aquest motiu, la discogràfica d'Àlex, Sonogrand Music, ha decidit parlar per desmentir notícies falses. Ho ha fet a través de la revista 'Semana', que ha publicat en exclusiva la veritat sobre el frustrat espectacle musical.

Les mentides sobre el concert en memòria d'Àlex Casademunt

Durant aquestes últimes setmanes, s'han publicat moltes informacions sobre l'homenatge a Àlex. I les més impactants han estat les que assenyalen els seus companys d'OT com a responsables, en certa manera, de la suspensió del concert.

Sí, perquè s'ha indicat que demanaven caixets molt elevats. És més, es diu que un dels artistes, David Bustamante, havia demanat 4.000 € per actuar a l'esdeveniment.

Per a saber què hi havia de cert en tot això, 'Semana' ha parlat amb la discogràfica del català i organitzadora del concert. I ha estat Dani Skavia qui ha explicat tota la veritat al respecte. El primer que ha manifestat és que «el que estan dient de Bustamante és mentida».

Així mateix, ha indicat sobre els artistes que havien de participar que «cap ha demanat caixet. Com que no era benèfic, se'ls va oferir una cosa simbòlica que variava depenent de qui era i de la seva agenda. Molts d'ells, per no dir tots, es van negar a cobrar res».

«Gairebé tots volien donar els diners a la filla de l'Àlex, però la família tampoc ha volgut. Nosaltres ho hem respectat».

De la mateixa manera, s'ha posat de manifest que en aquest concert, en el qual s'havien invertit 150.000 €, calia cobrar entrada per la seva magnitud. Això sí, Skavia ha dit que els integrants del show talent musical i altres artistes participants «s'hi han implicat».

«És molt injust que quedin com els culpables. Estan dolguts».

El que la discogràfica ha explicat en aquest sentit, especialment quan ha parlat sobre els cantants, ha estat recolzat per Joan Casademunt, el germà d'Àlex, que així ho ha exposat a 'Ya es mediodía': «L'organització va determinar que els artistes cobressin perquè l'esdeveniment no era gratuït. A partir d'aquí, tots ells, sense distinció, ens van preguntar si volíem rebre els diners que cobrarien».

«Nosaltres ens hi vam negar en rotund, perquè, gràcies a Déu, una donació per a la nena, que està molt sana, no cal. El meu germà, després d'una pandèmia de dos anys, hauria volgut que els artistes cobressin».

De la mateixa manera, també ha volgut desmentir els rumors sobre David Bustamante: «És un bon amic de la família. Sempre ens truca i sempre s'ha brindat a estar amb nosaltres».

«És una persona molt especial a la vida del meu germà. Ho ha estat i ho serà».

La família d'Àlex organitzarà l'homenatge

Tot i que, per segona vegada, aquest gran concert no s'ha pogut celebrar, hi haurà homenatge per a l'exintegrant de Fórmula Abierta. La seva mare, Rosa González, ho va anunciar fa uns dies.

En concret, va donar a conèixer que «farem un homenatge amb la família, una cosa íntima, i segur que els seus companys vindran igualment. El farem pel nostre compte i gratis. Ja ho direm, i qui vulgui venir, que vingui, i qui no, que no vingui i ja està».

«Caldrà triar una data, i segurament serà a Madrid, en un teatre. Ja us ho anirem dient. Serà el gran homenatge que es mereix l'Àlex».