El germà de Messi, detingut per tinença d'armes il·lícita

El jugador del Barça no s'ha pronunciat sobre les acusacions que envolten al seu germà gran
Imatge de Matias Messi junt amb el seu germà, Lionel Messi | Catalunya Diari

 

La vida del futbolista argentí, Lionel Messi, s'ha tornat a veure esquixada per motius judicials. En aquest sentit, el germà gran del jugador del Barça ha estat detingut després d'aparèixer cobert de sang a una embarcació, segons informa 'ABC'. Els mitjans argentins, expliquen el vehicle marítim havia patit un sinistre, però en aquest també es va trobar una arma il·lícita.

Com informa 'Look', aquest delicte podria comportar una condemna de tres anys i mig de presó pel germà de Messi. Matías Messi ha fet saltar les alarmes de les autoritats policials perquè el relat dels fets que ell donava no quadrava amb la realitat. Segons la seva versió, un habitant de la zona l'havia ajudat i l'havia portat fins al club de pescadors de Fighiera, ja que ell havia patit un xoc contra un banc d'arena.

La família de Messi defensa al seu germà 

Però, els agents es van adonar que a l'embarcació hi havia una pistola amb munició i moltes taques de sang que suposadament no es corresponien amb la versió donada per Matías.

Davant les acusacions, la família de Messi ha negat rotundament els fets: «davant la falsedat de les informacions publicades per alguns mitjans en les darreres hores, la família Messi Cuccitini vol aclarir: Matías Messi Cuccitini va patir aquest dijous un accident a Fighiera, al sud del Rosario»

Matías Messi, en teràpia amb observació

«Patint fractures a la mandíbula i el paladar, així com molts talls a la cara. Després de ser traslladat a l'hospital, Matías es troba en teràpia amb observació, per tal de ser operat del maxil·lar superior i de la mandíbula, així com per sotmetre's a la reconstrucció del llavi» explicaven fonts familiars.

Al final del comunicat afegien: «Afortunadament, s'ha descartat qualsevol dany neurològic. La família nega l'existència d'una arma a l'embarcació, sent totalment falses les informacions al respecte». Tot i això, Messi no ha volgut pronunciar-se sobre la polèmica. Segons relata el diari 'ABC', el germà serà detingut un cop rebi l'alta hospitalària.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris