Primer pla de la reina Sofia amb el cap cot

El germà de la reina Sofia ingressa a l'UCI per una greu malaltia

La reina Sofia està preocupada per Constantí, l'antic rei de Grècia

Sofia de Grècia serà per a molts l'eterna reina, passi el que passi i faci el que faci Letícia Ortiz, l'actual monarca. L'emèrita s'ha envoltat d'un exèrcit de seguidors fidels, per això hi ha tantes persones que hi estan preocupades. El seu germà Constantí, antic rei de Grècia, ha ingressat a l'UCI amb una malaltia greu: un vessament cerebral.

Sofia de Grècia està tan preocupada per Constantí que ha cancel·lat tots els seus compromisos i ha viatjat a Atenes d'urgència. Segons publica 'Lecturas', ha estat ingressat a la clínica Hygeia, un centre privat. Ja tenia molts problemes de mobilitat i es desplaçava amb cadira de rodes, per això aquest problema és tan perillós per a ell.

Constantí de Grècia i la reina Sofia
La reina vol ajudar en tot el possible. | GTRES

Sofia és conscient que el seu germà té 82 anys i necessita estar atès de forma constant. Viu a una bona casa situada a Atenes, però hi ha la possibilitat que hagi de buscar una llar que s'adapti a les seves necessitats. De moment està en mans dels metges i la família confia que continuï endavant. 

Constantí de Grècia també pateix problemes respiratoris, és per aquest motiu que l'última malaltia que li han diagnosticat és tan perillosa. Ja feia temps que no participava en esdeveniments públics perquè no pot viatjar, per això la seva dona el substitueix tantes vegades.

Sofia ja ha arribat a l'hospital

Sofia té una relació molt estreta amb el seu germà, tot i que viuen en països diferents. Segons ha sortit publicat, l'emèrita ja es troba a l'hospital acompanyant la seva cunyada i els seus nebots. Constantí té cinc fills i ha aconseguit que estiguin units, just al contrari del que passa a la Família Reial espanyola.

Constantí de Grècia amb cadira de rodes
Constantí ha estat ingressat d'urgència. | GTRES

La reina era a Roma quan ha rebut la notícia i no ha trigat a agafar un avió, està molt preocupada. Era conscient que el seu familiar estava malament, però no sabia que hi havia tanta preocupació entre els metges. De moment està ingressat a l'UCI i ningú sap quan el traslladaran a planta, ha de millorar força.

Constantí de Grècia va ser un rei molt estimat al seu moment, però el sistema polític del seu país va fer que canviés de vida. Segons expliquen, tenia costums força exquisits, però res semblant al que fa Sofia a Espanya. De fet, la periodista Pilar Eyre sempre ha afirmat que l'emèrita té por a perdre els seus privilegis.

La revista 'Lecturas' assegura que l'oncle de Felip VI és tractat «com un ciutadà normal a Grècia». No obstant això, el conviden a molts esdeveniments a Europa perquè per a molts segueix sent un noble. Hi ha una gran preocupació i moltes informacions, però totes coincideixen en el mateix: el problema de salut que pateix és molt perillós. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp