Primer pla de la folclòrica Rocío Jurado

Gloria Mohedano, la germana desconeguda de Rocío Jurado que va actuar 'per venjança'

Rocío Carrasco ha carregat contra la seva tieta en l'últim capítol del documental

Gloria Mohedano, ha tingut un protagonisme especial en l'últim capítol emès del documental de Telecinco: 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Rocío Carrasco ha carregat contra la germana més desconeguda de la seva mare, Rocío Jurado, en la sisena entrega de la docu-sèrie després d'haver esmentat en capítols anteriors a altres membres de la seva família, com el seu oncle Amador Mohedano i el vidu de la seva mare, José Ortega Cano, assegurant que la seva mare va cometre un error casant-se amb el destre.

Pel que fa al germà de la seva mare, Rocío Carrasco va ser molt dura en deixar entreveure que podria haver-se endut diners de les seves noces i de la seva lluna de mel. No obstant això, ara, ha estat molt més dura amb la seva tia, Gloria Mohedano, contra qui va carregar a l'hora d'insinuar que havia actuat amb venjança per motius relacionats amb l'herència de Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco parla sobre la seva relació amb els seus oncles materns: Gloria i Antonio

En el lliurament emès abans-d'ahir, Rocío Carrasco ha aprofitat per parlar de la seva relació amb el seu pare i la seva família en general, de la qual s'ha mantingut distanciada en els últims anys. Encara que fins al moment l'opinió pública ha acusat Fidel Albiac de ser el causant del distanciament de Rocío Carrasco amb tota la seva família, la cantant ha revelat en els últims capítols altres motius que s'amaguen darrere d'aquesta nul·la relació amb la família, especialment amb els seus oncles Gloria Mohedano i José Antonio, amb qui mantenia un estret vincle en el passat.

La filla de Rocío Jurado ha explicat una anècdota sobre la nul·litat matrimonial amb Antonio David Flores que posa de manifest la gran relació que tenia amb els seus oncles materns, que van declarar a favor seu i en contra de l'exguàrdia civil per aconseguir que el Tribunal eclesiàstic de la Rota aprovessin la nul·litat matrimonial. Les proves documentals aportades per Rocío Carrasco mostren com la seva tieta Gloria i el seu marit, José Antonio Rodríguez, així com la mateixa Rocío Jurado i el seu secretari de confiança, Juan de la Rosa, confirmen alguns dels episodis soferts per Carrasco a mans d'Antonio David, a qui descriuen com un home despreocupat i faldiller.

«La meva tieta Gloria sap que jo venia caminant de la platja a posteriori, perquè jo en aquest estiu no li explico res a ningú, però li ho vaig dir després. Juan de la Rosa si sabia alguna cosa, a part del qual hagués escoltat, seria perquè ell passava molt de temps a Chipiona i la gent parlava molt. Ells el que fan en aquest moment, perquè després ha fet tot un gir de 180°, en aquest moment narren el que ells han viscut i del que són conscients. José Antonio Rodríguez li recrimina per què està dormint al cotxe i jo dins de casa», assegurava Rocío Carrasco a Telecinco.

Rocío Carrasco acusa els seus oncles Gloria i José Antonio d'actuar per venjança

Tanmateix, tal com ha confirmat la filla de Rocío Jurado, la versió dels fets ocorreguts en aquell moment pels seus oncles materns van ser rectificats a posteriori per motius que no tenen res a veure amb la seva veracitat. «Em van defensar en aquest moment, perquè després han fet un gir de 180° graus. Ells corroboren coses de les quals avui es desdiuen… Serà perquè tenen una altra mena d'interès», explicava la cantant. I és que cal recordar que l'agost de 2017, José Antonio va fer unes sorprenents declaracions a 'El programa del verano' de Telecinco a l'hora d'assegurar que havia mentit en el judici per la nul·litat eclesiàstica.

«Jo no he declarat mai al jutjat, només en l'eclesiàstic i em penedeixo d'haver-ho fet perquè vaig mentir quan vaig declarar a favor de Rocío en el procediment de nul·litat… A vegades a la vida un comet errors…», assenyalava el marit de Gloria Mohedano. Per la seva banda, la germana d'Amador va trencar el seu silenci fa tan sols uns mesos a 'Sálvame' en retreure a la seva neboda l'actitud que està tenint amb els seus fills: «Que no es parli amb ningú em fa pena, però ho aguanto, però això dels seus fills, no».

Segons ha insinuat Rocío Carrasco en el seu documental, l'actual postura dels seus oncles materns amaga un motiu econòmic que res té a veure amb ella, si no amb la decisió de la seva mare de convertir-la a ella en hereva universal. «Suposo que rescabalar i venjar-se d'algunes coses que ells no consideren justes, que ho són, però per a ells no són justes. Parlo de coses que ja se sabran», responia Rocío Carrasco en ser preguntada sobre els motius del canvi d'actitud dels seus oncles en els últims anys.