Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Elena Huelva

Tot sobre la germana d'Elena Huelva, l'altra víctima del sarcoma d'Ewing

Elena Huelva ha trobat en Emi el seu gran suport

Elena Huelva és molt coneguda al nostre país bàsicament per les seves xarxes socials. Ho és perquè des d'aquestes ha fet conèixer com afronta el sarcoma d'Ewing que li va ser detectat. És un càncer contra el que està lluitant, però no ho fa sola, sinó amb gent que l'estima i que li fa costat com la seva germana.

Emi s'ha convertit en el gran pilar en què es recolza la sevillana. Juntes, com sempre, estan plantant cara a aquesta malaltia que ha fet que totes dues siguin les seves víctimes, cadascuna a la seva manera.

Elena Huelva, sempre amb l'ajuda d'Emi

La 'influencer' andalusa fa quatre anys que pateix un càncer i de tot el que li ha passat durant aquest temps ha informat els seus seguidors. Precisament per aquest motiu, aquests dies els ha explicat el revés de salut que ha patit. Ha revelat que li han trobat restes de càncer a la tràquea.

La situació és difícil i l'ha fet conèixer visiblement emocionada, encara que també amb la seva enteresa habitual. Enteresa que té per si mateixa i per la quantitat de persones que l'animen i que li mosten el seu afecte cada dia, com ara Sara Carbonero o Manuel Carrasco. Però la que rep amb més força és la de la germana.

Totes dues han estat una des de petites, sempre han mantingut una relació molt especial. Així ho han mostrat en nombroses ocasions a Instagram on han compartit fotos juntes. Les hem vist de nenes a la platja, al camp, ballant, disfressades...

Imatge d'Elena Huelva i Emi Huelva
Elena Huelva té sempre Emi al seu costat | INSTAGRAM @EMIHUPA

Actualment són més inseparables que mai, com la mateixa Emi  reconeixia fa uns dies al seu compte d'Instagram. Ho feia dient: «Sempre hem estat molt unides, però és veritat que des de fa quatre anys, des que la paraula càncer va arribar a les nostres vides, hem estat una».

Aquest vincle tan especial que senten està sent molt important per a Elena. Per això, en una publicació afirmava: «Gràcies per tot, per no deixar-me anar la mà, ets increïble. Escalem juntes sempre, contra tot, t'estimo molt i sempre juntes».

Així és el principal suport d'Elena Huelva

La jove sevillana no ha dubtat a compartir nombroses fotografies i vídeos amb la seva familiar, i per això els seus seguidors ja la coneixen. Això ha fet que sorgeixi l'interès per saber-ne més.

D'Emi, el que fins ara se sap és que és una professional del màrqueting i de la publicitat. Pel que sembla, està especialitzada en l'organització d'esdeveniments de moda i de protocol.

Així mateix, com reflecteix al seu Instagram, és una apassionada de la moda, li encanta viatjar i també gaudeix molt llegint. N'és una bona mostra que les seves xarxes estan plenes de textos que tenen una cosa en comú: la passió per la vida, per viure el present i per tenir esperança.

Veient-ne les publicacions també hem pogut saber que el més important per a ella és Elena. Per aquesta raó, l'ha estat acompanyant sempre durant els seus ingressos hospitalaris i els seus tractaments. Tot i això,  també han gaudit de bons moments com d'un concert d'Aitana o de la gala de lliurament dels ELLE Hope Awards, en què la 'influencer' va ser premiada.

Imatge d'Elena Huelva, Emi Huelva i Sara Carbonero
Elena Huelva està més unida que mai a Emi | INSTAGRAM @EMIHUPA

Aquesta és la manera que té Emi d'estar sempre al costat de Huelva. A aquesta li ha dedicat aquests dies unes paraules realment emotives: «Gràcies per demostrar-me que sempre que caiem cal agafar impuls i avançar». «Per deixar-me estar sempre al teu costat i per estimar-me tant». A això ha afegit: «Seguim, pas a pas, escalant juntes. T'estimo».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp