Imatge d'Elena Huelva.

La germana d'Elena Huelva sorprèn en prendre una inesperada decisió

Elena va morir el 3 de gener i el familiar ha passat a l'acció

Elena Huelva moria el passat tres de gener, amb només vint anys, després de lluitar contra una malaltia que la va acabar derrotant. La positivitat que va despendre durant els anys que va lluitar contra el sarcoma d'Ewing va ser tot un exemple per a tots aquells que estaven patint diferents malalties. I que van veure a la jove sevillana com una esperança en la seva manera de viure la vida.

Elena Huelva va aconseguir que aquest esperit seguís viu entre tots i especialment en una persona que sempre l'ha acompanyat en aquest camí tan complicat. Ens referim a la seva germana Emi Huelva. Aquesta va rebre nombroses reaccions després d'una pèrdua que, un mes i mig després, li continua posant la pell de gallina.

L'adeu d'Elena Huelva fa que ella reaccioni inesperadament

Recentment, Emi Huelva ha donat una entrevista inesperada en una revista del cor i ha parlat profunditat sobre la seva germana. I sobre com estan suportant ella i la seva família l'absència d'Elena Huelva des del passat  3 de gener.

Captura d'una story d'Emi, la germana d'Elena Huelva, després de la seva mort.
Elena Huelva ha estat recordada pel familiar en una entrevista en profunditat. | Instagram @emihupa

«Cada dia són iguals. Ens en recordem cada minut, cada hora… Avui fa un mes, però demà un mes i un dia… Al final, ella no hi és», comença la seva entrevista amb ¡Hola!.

Preguntada sobre com ha portat aquest temps sense la presència de la seva germana, l'Emi ha estat més sincera que mai. «Entre ràpid i lent. Sembla que va ser ahir, però després penses aquest mes sense abraçar-la… Escoltar-la sí que l'escolto, perquè cada dia en veig vídeos. La trobo a faltar tant... És la meva meitat i sempre ho serà».

L'entrevista que deixa clar l'amor que sent Emi per Elena Huelva

I és que la pèrdua d'un ésser estimat com la seva germana, i en les condicions en què es va produir, han fet efecte a Emi Huelva.

«És un dolor inexplicable. Hi ha moments de tristesa i pena per no tenir-la. Altres vegades es converteix en alegria i una cosa bonica en recordar el que hem viscut juntes. Això és el que ella ens ha ensenyat. De vegades hi ha ràbia. És injust que ella ja no sigui aquí. Molt injust», lamentava.

Foto d'Elena Huelva i Emi Huelva
Elena Huelva sempre va tenir tot l'afecte d'Emi | Instagram. (@EMIHUPA)

Això sí, Emi està més que orgullosa del llegat que ha deixat el familiar tot i marxar d'aquest món. «El més important: saber viure». «Gràcies a ella, he entès com funciona la vida. Hi ha persones amb molta més edat i, fins i tot, que moren de grans, que no ho arriben a comprendre», sostenia a l'entrevista.

«Són regals que m'ha deixat Elena»

A més, la jove ha confessat que per sentir-se més a prop seu, Emi porta moltes coses que eren d'Elena. «Anells, les arracades de libèl·lula… Ara, dormo amb el seu pijama... Coses que em fan sentir-la una mica més a prop. Ella volia que la vida seguís, però gaudint», assegura.

Preguntada per algunes de les persones famoses que més van donar suport a la seva germana durant aquest dolorós procés, les segueix recordant amb afecte. Parlem de Sara Carbonero, Aitana, Manuel Carrasco o Ana Obregón.

«Són regals que m'ha deixat la meva germana. Em segueixen escrivint. Aquests dies estic rebent molts missatges i intento respondre a estones…».

Alhora, ha incidit que «m'omple d'orgull i alegria que la meva germana hagi arribat, tal com és ella. Mostrava tot, tant si estava malament o bé». «Per això, ha arribat a la gent. Fins i tot persones que coneixen tanta gent, que han triat que Elena es quedi a la seva vida i això és molt bonic», concloïa la seva reflexió.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp